szymon_ Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 To dobrze się składa... Bo ja mieszkam na południu Krakowa i na Czyżyny mam jakieś 40/50 minut drogi. A dawne wysypisko na Baryczy znam i jest dla mnie blisko, więc może kiedyś tam zaglądnę... P.S. P 51b Mini esa czeka na oblot więc to dobra okazja na odwiedziny nowego miejsca. :wink:
sudik Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 O której i gdzie się zbiera jutro kombat?
mirolek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Po przerwie urlopowej, zaliczyłem wczoraj kilka walk ESA i mogę odwiedzić forum :-) Nowa stronka www Eskadry Kraków znakomicie się prezentuje - brawo !! Mam co prawda sentyment do swojego zdjęcia z pierwszych zawodów w Starachwicach ale nowe zdjęcie w eskadrowej koszulce tez jest OK :lol2: Cieszy fakt rozwoju kombatu oraz 10-cio osobowy skład Eskadry Kraków. Mam nadzieję, że po kolejnych zawodach w Krakowie których zapowiedź już pojawiła się na stronie www będzie nas jeszcze więcej. KOMBAT - KOMBAT - KOMBAT ms
Ellipsis Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Gdyby ktoś miał ochotę to Eskadra ćwiczy dzisiaj od 18:30 na Przegorzałach, wjazd od ul. Rybnej koło schroniska dla zwierząt potem pierwsza w prawo około 100m Tasiemki w górę! GPS: 50.043766° N 19.877177° E
Janek Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Pogratulować stronki www! Sporo lepsza niż nasza główna kombatu aces! Widząc Wasze zaangażowanie liczę że któryś z Was (może kilku?) ewoluuje też z czasem do spalinowego kombatu. pozdro
razor_kr Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Cieszymy się, że stronka Eskadry Kraków została tak miło przyjęta… Dziękujemy za uznanie Dla zainteresowanych link do zdjęć z naszych weekendowych zmagań link
razor_kr Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Dzisiejszy trening - 18:30 Przegorzaly. Zapraszamy na wspolne loty!
michalgrabowski Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Hej Coraz bardziej mnie kusi żeby sprawić sobie jakiś model ESA, a że mieszkam ok. 40 km od Krakowa na południe (totalna pustynia dla modelarzy :/) wybrałbym się do Was popatrzyć, polatać, zasięgnąć porad... Można by wpaść w jakiś wrześniowy dzień ?
samolocik Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Z zasady mamy treningi na Czyżynach w każdą sobotę o 9:00 ale dla pewności możesz zapytać na forum dzień-dwa przed przyjazdem. Serdecznie zapraszamy.
sebamor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Z tego co Mirek pisał to jutro jest trening na Czyżynach od 9.
michalgrabowski Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ten weekend odpada :/ znajomi z Włoch, z Krakowa i jeszcze nie wiadomo skąd przyjeżdżają do nas w sobotę i niedzielę (mamy taką małą agroturystykę jakby), więc będę zajęty. A jeden to elektronik-wynalazca (właśnie opracowuje samochód elektryczny) więc myślę, że udzieli mi paru rad przy quadzie.
sebamor Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Jutro może byc mało osób, albo nie być wcale. Pniewważ pojutrze są zawody w Bełchatowie i raczej nikt nie chce rozwalić maszyn tuż przed zawodami.
sudik Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Coś się jutro będzie dziać? Jest nowy model do sprawdzenia w walce
sebamor Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Jutro zawody w Radomiu. Raczej nikogo nie będzie.
sudik Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Cholera ciężko trafić na termin ostatnio . Będę na Czyżynach w okolicach 10 może ktoś się znajdzie .
Rekomendowane odpowiedzi