szymon_ Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 To dobrze się składa... Bo ja mieszkam na południu Krakowa i na Czyżyny mam jakieś 40/50 minut drogi. A dawne wysypisko na Baryczy znam i jest dla mnie blisko, więc może kiedyś tam zaglądnę... P.S. P 51b Mini esa czeka na oblot więc to dobra okazja na odwiedziny nowego miejsca. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 O której i gdzie się zbiera jutro kombat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Czyżyny od 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 ok to mysle ze kolo 10 wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Wpadaj, im nas więcej tym weselej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 To się postaram przybyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Po przerwie urlopowej, zaliczyłem wczoraj kilka walk ESA i mogę odwiedzić forum :-) Nowa stronka www Eskadry Kraków znakomicie się prezentuje - brawo !! Mam co prawda sentyment do swojego zdjęcia z pierwszych zawodów w Starachwicach ale nowe zdjęcie w eskadrowej koszulce tez jest OK :lol2: Cieszy fakt rozwoju kombatu oraz 10-cio osobowy skład Eskadry Kraków. Mam nadzieję, że po kolejnych zawodach w Krakowie których zapowiedź już pojawiła się na stronie www będzie nas jeszcze więcej. KOMBAT - KOMBAT - KOMBAT ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellipsis Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Gdyby ktoś miał ochotę to Eskadra ćwiczy dzisiaj od 18:30 na Przegorzałach, wjazd od ul. Rybnej koło schroniska dla zwierząt potem pierwsza w prawo około 100m Tasiemki w górę! GPS: 50.043766° N 19.877177° E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Pogratulować stronki www! Sporo lepsza niż nasza główna kombatu aces! Widząc Wasze zaangażowanie liczę że któryś z Was (może kilku?) ewoluuje też z czasem do spalinowego kombatu. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor_kr Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Cieszymy się, że stronka Eskadry Kraków została tak miło przyjęta… Dziękujemy za uznanie Dla zainteresowanych link do zdjęć z naszych weekendowych zmagań link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor_kr Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Dzisiejszy trening - 18:30 Przegorzaly. Zapraszamy na wspolne loty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalgrabowski Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Hej Coraz bardziej mnie kusi żeby sprawić sobie jakiś model ESA, a że mieszkam ok. 40 km od Krakowa na południe (totalna pustynia dla modelarzy :/) wybrałbym się do Was popatrzyć, polatać, zasięgnąć porad... Można by wpaść w jakiś wrześniowy dzień ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Z zasady mamy treningi na Czyżynach w każdą sobotę o 9:00 ale dla pewności możesz zapytać na forum dzień-dwa przed przyjazdem. Serdecznie zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Z tego co Mirek pisał to jutro jest trening na Czyżynach od 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalgrabowski Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ten weekend odpada :/ znajomi z Włoch, z Krakowa i jeszcze nie wiadomo skąd przyjeżdżają do nas w sobotę i niedzielę (mamy taką małą agroturystykę jakby), więc będę zajęty. A jeden to elektronik-wynalazca (właśnie opracowuje samochód elektryczny) więc myślę, że udzieli mi paru rad przy quadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Jutro na Czyżynach o 10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Jutro może byc mało osób, albo nie być wcale. Pniewważ pojutrze są zawody w Bełchatowie i raczej nikt nie chce rozwalić maszyn tuż przed zawodami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Coś się jutro będzie dziać? Jest nowy model do sprawdzenia w walce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Jutro zawody w Radomiu. Raczej nikogo nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Cholera ciężko trafić na termin ostatnio . Będę na Czyżynach w okolicach 10 może ktoś się znajdzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi