K(ae)M Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Zaliczyłem dziś pierwsze cięcie moim Spitfire'em na treningu na Czyżynach. To kolejny mały sukces i krok do przodu 8) :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K(ae)M Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Dawno tu nikt nie pisał A tymczasem po ostatnich niedzielnych walkach na lotnisku Rakowice-Czyżyny Spitfire zaliczył pierwszą kolizję w locie co dało taki efekt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Eeeee słabiutko Standardowe "wygryzienie" śmigłem, każdy mój model ma coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K(ae)M Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 No tak ale spitfire do wczoraj pod tym względem był dziewicą 8) Zaliczył też cięcie lecąc z trochę niestandardowo zamocowanym pakietem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 co dało taki efekt:Uwierz mi jeszcze nie raz będziesz miał kolizję z dużo większymi stratami.Patrz chociażby na kolizję mojego Me-109 z Saabem na treningu tydzień przed zawodami w Krakowie nie było co z niego zbierać a i do tej pory nie chce dobrze latać :| . Chyba będę musiał go czymś zastąpić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellipsis Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Ale literki oszczędziłem :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K(ae)M Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Ale literki oszczędziłem :rotfl:Tak, dzięki duża precyzja. Pamiętam, że Spit odgryzł się też nieco na Twojej maszynie.Mała korekta i znów jest zdrowy - gotowy do kolejnych walk :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellipsis Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Trening ESA: 29.10 Sobota godzina 10:00 Czyżyny, pas od strony parkingu na zakolu przy ul. Cieślewskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellipsis Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Trening ESA: 26.11 Sobota godzina 12:00 Czyżyny, pas od strony parkingu na zakolu przy ul. Cieślewskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Jutro tj. 7 stycznia 2012r - trening Eskadry Kraków na Czyżynach godz. 12.00 - od strony bloków WWI + WWII ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arya Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Tutaj zdjęcia z sobotniego treningu Eskadry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niki Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 a tu mała sesyjka z niedzielnego latania spotkanie okazało się bardziej mówione niż latane... ale jedna pełna walka była pozdrawiam Gosia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Planowany jest jutro trening? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Chyba szykuje się malutki trening na sobotę koło 12tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellipsis Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Jeśli pogoda pozwoli w sobotę zwyczajowy trening ESA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Powtórzę poprzedni post - "jak pogoda pozwoli to w sobotę zwyczajowy trening ESA" - Czyżyny godz. 9.00 od strony osiedla ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Kolejne zawody ESA i kolejny sukces "Eskadry Kraków" tym razem w bitwie o Bemowo. W kategorii wwII na 39 zawodników w pierwszej 10-tce trzech zawodników z Krakowa. Mmnie udało się załapać na drugie miejsce i wskoczyć na "pudło" z wynikiem ponad 1200 pkt. Czekam na wyniki oficjalne, ale raczej w kategorii eskadr znów będziemy najlepsi ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Gratulacje Mirek, właśnie wczoraj oglądałem zdjęcia z Bemowa, wygladało, że mieliście świetna imprezę, eskadra trzyma fason Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Często spotykam się z pytaniem o co chodzi w tym kombacie .... wczoraj na śmietniku znów spotkała się eskadra w licznym składzie a Gosia i Ania zrobiły kilka zdjęć które doskonale wyjaśniają istotę tej zabawy. Takie ujęcie to mistrzostwo, to ułamek sekundy gdy zdobywa się punkty i ogromną satysfakcję z pokonania przeciwnika : Takie ujęcia CIĘĆ tasiemek lub kolizji pozwalają ponownie przeżyć emocje związane z walką. Choć są tylko wspomnieniem, to jednak ukazują emocje i determinację w czasie starć - ten moment gdy zabiera się taśmę porzeciwnika to właśnie jest KOMBAT w najczysztej postaci .... to lubię. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niki Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 to ja może dołożę resztę zdjęć tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi