f-150 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Za tydzień będę miał czas i model do lataniaTylko załóż narty zamiast kół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Za tydzień będę miał czas i model do lataniaTylko załóż narty zamiast kół.A skąd takie założenie ? W żadnym ze znanych mi serwisów nie ma mowy o tym aby nie było pogody w przyszłą niedzielę Ja im wierzę. Ale jeśli jednak ma się pojawić śnieg to i narty problemem nie będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 10 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Tylko załóż narty zamiast kół. Ja już nie mogę się tego doczekać. Wreszcie sobie polatam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Tylko załóż narty zamiast kół. Ja już nie mogę się tego doczekać. Wreszcie sobie polatam :-) No i nagle się zrobi tyle lotnisk fajnych bez dziur 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolSky Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 W żadnym ze znanych mi serwisów nie ma mowy o tym aby nie było pogody w przyszłą niedzielę Pogoda jest zawsze... Raz lepsza, innym razem gorsza (do np. latania) ale jest.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Zbliża się weekend temat ożywa W sobotę przed południem powinna być dobra pogoda, żeby przewietrzyć skrzydełka, będę koło 10 na Czyżynach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Zbliża się weekend temat ożywa W sobotę przed południem powinna być dobra pogoda, żeby przewietrzyć skrzydełka, będę koło 10 na Czyżynach. Edit: Sorki, jakiś błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Postaram się wpaść na chwilę od strony bloków około 10,30 ..... może chociaż zobaczę jak lata Twój nowy ESA. Na walkę z Ił-em raczej czasu nie będzie :-( ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 To i ja się zjawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songo78 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 To może i ja się przyłączę skoro jeszcze ma być pogoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Fajnie, że będzie ekipa:) Zawsze to w kupie raźniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 W niedzielę ktoś się wybiera ? Tak koło 14-16 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Zawsze to w kupie raźniej"Kupy" nikt nie ruszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Dziś tak zmarzłem, ża mam dość na kilka dni :-( "Syberyjski" zimny wiatr przenikał do kości i po dwóch wylatanych pakietach zebrałem się biegiem do domu. Mam wrażenie, że zimowe malowanie IŁ-a będzie idealnym kamuflażem już za kilka dni.... :lol2: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Dziś tak zmarzłem, ża mam dość na kilka dni :-( "Syberyjski" zimny wiatr przenikał do kości i po dwóch wylatanych pakietach zebrałem się biegiem do domu. ms Czyżby u Was na południu ten wiatr z Syberii bardziej mroził? Bo my po południu lataliśmy kilka godzin do zmierzchu a i ten nas nie wystraszył bo kolega poleciał Wilgą (z Arexu ) z oświetleniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Wczoraj i dzisiaj troche cieplej ale za to mokro .... sezon na modelarskie pikniki już się skończył :-( ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 W niedzielę o 9 rano Eskadra Kraków odbywa na lotnisku w Czyżynach trening ESA. Wszystkich posiadających myśliwce (i nie tylko) serdecznie zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 22 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 No to miłej zabawy. Ja w weekend jadę w góry polatać szybowcami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Rozumiem że nudne górnopłaty też wchodzą w grę ;p Potrzebuje pasa do ulotnienia cessny hype 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Rozumiem że nudne górnopłaty też wchodzą w grę ;p Potrzebuje pasa do ulotnienia cessny hype 8) Zapraszamy jak najbardziej chętnie popatrzymy na majestatyczne skrzydełka. A po treningu (o 12) odbędzie się uroczystość przekazania modelu Spitfire dla Muzeum Lotnictwa na co również serdecznie zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi