Ted850 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Czy ta łączka to jest ta przy Księcia Józefa? Tak, zaraz przed światłami po lewej stronie tam gdzie dawniej był wybieg dla koni a dojazd od Schroniska dla bezdomnych zwierząt. Niestety w tym tygodniu pracuję od 4.00 do 14.00 więc pewnie dopiero po Świętach, albo w niedziele jak wrócę do Krakowa. Do marchewek mam trochę dalej z Dębnik ale czego się nie robi dla fajnej zabawy :devil: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=9gQSoFj0VN0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 A u nas latało się tak: Jest 20cm śniegu a pod nim niezamarznięta ziemia. Szczerze to myślałem, że mamy więcej śniegu a tu klops. Ten co jest to strasznie puszysty. Fajnie wiedzieć że nie tylko ja cieszę się z prawdziwej zimy i umiem ją wykorzystać zamiast tylko narzekać :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Pięknie wygląda Ił-2 .... czytałem temat o jego budowie i jestem pod dużym wrażeniem ostatecznego wykonania jak i elementów przygotowanych przez Marka. Duży model jak na epp. Świetnie wygląda w tym malowaniu i mam nadzieję, wkrótce zobaczyć go w locie. dołączyć do Waszej grupyNie stanowimy zamkniętej grupy i nie trzeba się zapowiadać ... jesteśmy grupą zapaleńców do której juz należysz budując taki ładny model a jeżeli przyjedziesz polatać razem z nami będzie nam bardzo miło - zapraszamy. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Wojtass_nt, o mało nie rozbiłeś AN-a ;-) A tu za oknem silny wiatr i +6 stopni. Jak zimno to źle, jak ciepło też niedobrze. Ale to w końcu dopiero jesień ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Skoro tej jesieni mamy po -18 stopni to juz się boję zimy w zimie :lol2: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Wojtass_nt, o mało nie rozbiłeś AN-a ;-) I tak nie latają więc prawie że rozbite Jeszcze fotki: http://picasaweb.google.com/mavericknowytarg/Zlin50WAkcjiNarty# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cracoos Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 A gdzie się znajdują dokładnie owe słynne "marchewki" na północy Krakowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 A gdzie się znajdują dokładnie owe słynne "marchewki" na północy Krakowa? Gdzieś tu była zamieszczana mapka. Szukaj ulicy Zielone Wzgórze - na północ od niej są tzw. "górne marchewki" i ulicy Górnickego - na północ od niej są "dolne marchewki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Czy jutro będzie jakieś "Wigilijne" latanie na Czyżynach o 10;00? Popełniłem takie coś i jutro poleci: Uploaded with ImageShack.us Reszta obrazków tutaj POZDR.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Czy wigilijne to nie wiem, ale napewno noworoczne na smietniku. Tak jakby ktos nie wiedzial to od lat jest tradycja spotkan noworocznych na smietniku wlasnie okolo poludnia z butelka szampana i inauguracja nowego roku modelarskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Muszę Cię zmartwić, ale na jutro na 10 zapowiadają deszcz. Poza tym, gdybym zamiast trzepać dywany czy wykonywać inne interesujące, przedświąteczne czynności poszedł na lotnisko to ... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Jutro pracuję ,ale sobota i niedziela jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ted850 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 W niedziele taż się mogę wybrać tylko gdzie, na Czyżyny czy marchewki :?: Będę się mógł pochwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Raczej Czyżyny,chyba że lubisz brodzić w błocie :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ted850 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ktoś się wybiera jutro około południa na Czyżyny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ted850 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ktoś się wybiera jutro około południa na Czyżyny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Znowu muszę ogłosić hiobową wieść - jutro ma ostro wiać i nieźle mrozić. A już akumulatory mam naładowane i planowałem polatać. Jutro rano się okaże ale raczej się nie nastawiam :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zobaczymy rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 No i co zobaczyliście rano? U nas w centrum pada drobny śnieg a wiatr niezbyt tęgi. Za to przed wigilią pogoda była dość fajna - bezwietrznie , słońce i + 5 st ciepła. Jak się odgarnęło śnieg pod nogami aby nie przemoczyć butów to latało się całkiem przyjemnie elektrykiem. Aż żałowaliśmy , że nie zabraliśmy spalinki. A na wigilię to się jedzie do babci i wtedy odpadają inne przyjemne zajęcia :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 No i co zobaczyliście rano? No zobaczyliśmy i zrezygnowaliśmy. W każdym razie ja. Dzisiaj za to była, wydaje się, świetna pogoda do latania - wprawdzie zimno (-7 stopni) ale bezwietrznie. A ja nie miałem możliwości wyskoczyć na loty :-( Jutro ma sypać śnieg, więc może we środę się uda. Chociaż zapowiadają na środę -13 stopni czyli też, jeżeli o mnie chodzi, chyba trochę za zimno. No cóż, będziemy meldować na bieżąco :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi