rapier Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 bylem dzis o 9.00 i poza smietnikami i maszynami sprzatajacymi nikogo nie widzialem
sebamor Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 bylem dzis o 9.00 i poza smietnikami i maszynami sprzatajacymi nikogo nie widzialemBo byliśmy na łączce przy akademikach.
f-150 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 widziałem nad pasem jakiś zółty górnopłat w szalonych skrętachPiperek z czterosuwem
Ryszard58 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 widziałem nad pasem jakiś zółty górnopłat w szalonych skrętachPiperek z czterosuwem Nie bylo czasem tam jakiegoś fotoreportera bo przynajmniej bym pooglądał na fotkach
Foczka Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Niestety nie było. Byliśmy tam sami z Wojtkiem (na chwilę pojawił się Mateusz z trenerem i Maciek z benzynowym Suchojem). Ale nic straconego. Piper ostatnio dużo lata więc może znowu trafisz
Ryszard58 Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Latanko po 14Tak sie składa że dzisiaj i jutro w Muzeum jest konkurs ,Coś tam chciałem wystawić ze skorupek http://www.muzeumlotnictwa.pl/
mirolek Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Eskadra Kraków w mocnym 7-io osobowym składzie wyrusza jutro (właściwie to już dziś) na zawody do Bełchatowa. Rekordowa ilość zgłoszonych zawodników - 42 osoby, zapowiada się całodzienny maraton - - trzymajcie kciuki :wink: ms
Ted850 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Ponieważ nie mogę dzisiaj walczyć z Wami w Bitwie o Bełchatów zadedykuję Wam piosenkę '-) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=DrqmMlBGmX4&feature=feedlik Wczorajszy trening z racji dzisiejszej bitwy przebiegał dość nietypowo i miał poprawić naszą precyzje pilotażu i wyglądał tak ; http-~~-//www.youtube.com/watch?v=o8HQvuLqxgM
Ryszard58 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Latanko po 14Tak sie składa że dzisiaj i jutro w Muzeum jest konkurs ,Coś tam chciałem wystawić ze skorupek http://www.muzeumlotnictwa.pl/ Małe trofeum z tej eskapady :oops: :oops: to za prezentowany tutaj F-105 D Kutyny
Ryszard58 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Gratulacje! :pom: Wielkie Dzieki !!!
Foczka Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Zaległy filmik z wczoraj. Wojtek ze swoim pięknym, kolorowym Alpha-Jet'em.
Wojtass_nt Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Niestety nie było. Byliśmy tam sami z Wojtkiem (na chwilę pojawił się Mateusz z trenerem i Maciek z benzynowym Suchojem). Ale nic straconego. Piper ostatnio dużo lata więc może znowu trafisz Pozdrów Maćka ode mnie. I podziękuj za kabinki do Juniora
mirolek Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Za kilka dni bitwa w Radomiu - "preczyja w lataniu" będzie bardzo potrzebna :-) ms
Kamil kowalski Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Kto z Was dziś latał w Mydlnikach (boisko przy Rudawie) szybowcem / elektro-szybowcem? Dobrze widziałem że było drzewo? ;/
mirolek Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Wojtek ze swoim Alpha-Jet'em. Bardzo udany lot i choć lądował kangurkiem to podwozie wytrzymało. Sympatyczny model i świetnie się prezentuje w powietrzu - gratulacje :-) Może jeszcze kilka szczegółów - jaki pakiet - waga - turbina? ms
f-150 Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 On tak zawsze ląduje ,podwozie przednie jest za sztywne i gdy trafi na nierówności to podbija do góry.Muszę spróbować na większym zaciągnięciu i przy mniejszej prędkości.Pakiet 2200 4S,turbina 70 mm,waga 1300 g.
Foczka Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 W najbliższą sobotę na skrzyżowaniu pasa startowego i drogi kołowania odbędzie się malowanie loga polskiej prezydencji w UE. Start o godzinie 11. Trzeba będzie się przenieść trochę dalej ale odpuścić do popołudnia. Na bramie wjazdowej od strony akademików pojawił się łańcuch z kłódką a więc znowu będziemy spacerować od parkingu przy osiedlu wojskowym.
Rekomendowane odpowiedzi