f-150 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Jutro o godz.11 w siedzibie RC Matsu odbędzie się zebranie założycielskie Małopolskiego Stowarzyszenia Modelarzy RC.Zapraszamy wszystkich chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Czyli rano zdążę polatać :-) Może ktoś jeszcze się wybiera na Czyżyny? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Czyli rano zdążę polatać :-) Może ktoś jeszcze się wybiera na Czyżyny? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Jutro ma być świetna pogoda, ktoś się wybiera na Czyżyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Jutro ma być świetna pogoda, ktoś się wybiera na Czyżyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Oj Bartek.... dziś też była super pogoda ale o 9 rano byłem na lotnisku sam. Wylatałem dwa zbiorniki Rafik-iem, zmarzły mi uszy i uciekłem do domu. Modelarze chyba jeszcze nie obudzili się z zimowego snu :rotfl: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Oj Bartek.... dziś też była super pogoda ale o 9 rano byłem na lotnisku sam. Wylatałem dwa zbiorniki Rafik-iem, zmarzły mi uszy i uciekłem do domu. Modelarze chyba jeszcze nie obudzili się z zimowego snu :rotfl: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niki Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 a my pomarzliśmy popołudniu... zdjęcia samego ESA chyba w sumie tylko 3 walki, jakoś szybko się pianka wykruszyła :shock: - resztę czasu zajęły różne inne zabawki :jupi: pozdr Gosia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niki Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 a my pomarzliśmy popołudniu... zdjęcia samego ESA chyba w sumie tylko 3 walki, jakoś szybko się pianka wykruszyła :shock: - resztę czasu zajęły różne inne zabawki :jupi: pozdr Gosia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellipsis Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 A w niedzielę inne miejsce (Bodzów/Kostrze) V I M E O 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellipsis Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 A w niedzielę inne miejsce (Bodzów/Kostrze) V I M E O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Jakieś latanko w sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Chyba przyjadę na pas koło 11:00, ale raczej poplotować - sorry - poplotkować! POZDR.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 - wybieram się rano tj. około 9 Może pojawią się koledzy z Eskadry Kraków, jak nie będzie walk ESA to powarczę spalinką Rafik dostał kabinę i trzeba sprawdzić czy mu to nie przeszkadza w locie :lol2: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 O 11 :mrgreen: .Oblot nowego modelu Sebarta.Popierdzimy też spalinkami i posuszymy suszarką :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Napisz relację z oblotu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 A ja dzisiaj musiałem zmienić avatara :evil: POZDR.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Działamy. Laska zapodaj zdjęcia z sobotniego latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kminek Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Tyle czasu bez forum :-) nareszcie. Foty foty foty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Tyle czasu bez forum a teraz trzeba się na znów rozgościć i zadomowić - zniknęła galeria i zdjęcia w poszczególnych tematach :-( Do wszystkiego człowiek się przyzwyczai bo najważniejsze, że wrócił kontakt z modelarskim światem :-) ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi