Motylasty Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Padła myśl by pomyśleć nad znaczkiem klubowym do przyklejenia na samochód, tudzież inne środki lokomocji nie wyłaczając slipek . Co o tym myślicie, projekt taki w innym miejscu umarł a tutaj w naszym szacownym towarzystwie mógłby sie odrodzić i myślę że z powodzeniem. Macie jakieś propozycje lub sugestie to zapodawajcie, no chyba że widzicie bezsens takowych działań.
-==PEGAZ==- Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Ja jestem jak najbardziej za. Może i samemu coś wrzucę jak najdzie mnie natchnienie ...
Piotrek_F3J Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 jeszcze do wyboru trzy naklejki: -z szybowcem -z elektrykiem,motoszybowcem -z spaliniakiem co o tym myślicie ?
chiboogi Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Witam... fajna sprawa, a moze ktos wie albo ma w pliku jakis szybowczyk zeby nakleic na samochod ??
Adam P. Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 ja jestem tez za. jak narazie moge nalepic conajwyzej na rower(ewentualnie gacie:P) widzialem juz cos takiego na samochodzie. mialem gdzies "troche" zdjec modeli i samolotow-mze cos znajde i sie dolacze
Tomek Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Tomek Bierz się za robotę i pokaż coś ciekawego. Z tego co pamiętam zrobiłeś kilka fajnych wzorów. Jedynie o co mogę Cię prosić aby nie były takie "zabawkowe" czyli trochę poważniejsze w ogólnym wyrazie, żeby mi żona nie terkotała że zabaweczkami się bawie i jeszcze zabaweczkę na samochód nakleiłem
alchemique Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Rozmawialem dzis z zaprzyjazniona firma poligraficzna - Idea Studio - na temat tych naklejek. Powiedzieli ze wcale nie potrzeba przeprabiac plikow graficznych do formatu corelowego , chociaz jesli sie tak zrobi to jakosc moze byc wieksza. Jesli chodzi o cene to mowili ze najpierw trzeba im przeslac plik, oni zobacza jak skomplikowany jest i drukuja. Zainteresowani jestescie ?
motyl Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 alchemique, nie tak szybko Niech się okreslą co do ceny a ja zapytam u swojego źródełka. Ja niedługo wzbogace się o piękne logo z FOXem autorstwa ŚP. Tomka kręźlewicza.
karand Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 jeszcze do wyboru trzy naklejki:-z szybowcem -z elektroszybowcem -z spaliniakiem co o tym myślicie ? Mam nadzieję że jest to tylko nieświadoma próba dyskryminacji osób latających elektrykami - nie szybowcami :?
Piotrek_F3J Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 jeszcze do wyboru trzy naklejki:-z szybowcem -z elektroszybowcem -z spaliniakiem co o tym myślicie ? Mam nadzieję że jest to tylko nieświadoma próba dyskryminacji osób latających elektrykami - nie szybowcami :? no rzeczywiście zapomniałem o elektrykach :roll: moze być tak jak jest teraz ?
-==PEGAZ==- Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 No ja już widzę ... tyle podziałów i zacznie się znów ... balsa/depron ... A nie lepiej zrobić coś bardziej ogólnego ? Czy na prawdę jest taka różnica w tym, że ktoś lata elektrykiem, szybowcem, spalinką czy może sterowcem RC ? Może coś by tak wspólnego w końcu zrobić (chociażby znaczek) ?
Tomek Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Albo taki co ma kadłub sterowca, skrzydła szybowca, silnik spalinowy wystający z pod maski i dochodzące do niego kabelki czerwony i niebieski +,- zamiast rurek z paliwem A czy szybowce rzucane będą miały swój znaczek a laminatowe swój i co ma zrobić Motylasty ze swoimi poza gatunkowcami ? :rotfl: Jedno logo latającego RC i rulez !
Ghandi Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Podziały, kolejne bezsensu - uwazam ze powinnismy miec JEDNO logo jako modelarzy latających (chodz pewnie samochodziarze czy wodniacy mogliby sie poczuc urazeni) ale... mysle ze sylwetka faceta (ach ten sexizm...) z radiem w rece i głową skierowaną ku górze (w czapce z daszkiem) bedzie chyba najlepsza. Nie jestem pewien czy gdzies juz podobnego logo nie widzialem...
Wieczu Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 ja proponuje naklejke taka jak logo forum a w rogu maly napis z adresem forum:) na przezroczystej folii... mysleliscie zeby zrobic w kilku rozmiarach ta naklejke? -maly na model do 1,5m -sredni na samochod i wieksze modele -duzy na costam ja sie bardzo chetnie pisze na takie przedsiewziecie:)
extream Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Może widziałeś avatar Jarka (Pegaza ) Tylko czapki brakuje P.S. Duży rozmiar naklejki na TIRa
Motylasty Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Opublikowano 9 Maja 2007 Tomek tymi "pozagatunkowcami" wywaliłeś mnie z obuwia i to dość ostro. Ad'rem narazie zamieszczam loga które ongiś zaprezentowałem na innym forum, więc co poniektórzy je znają, oczywistym jest iż popracuję nad nową, inną formą. Być może któryś z tych projektów które robiłem wam się spodoba, może coś należy zmienić, cóż dyskusja pozostaje otwarta. Oczywistym jest że niektóre loga są techniczne, inne infantylne trudno wszystkim dogodzić.
extream Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Ten z tym Uwaga Modelarz to przesada :lol2: :lol2: To prawie jak Uwaga Dziecko :devil: :devil: Pierwsze od góry nie .... różowe jest ale to 6 od góry z napisem rc pilot jest fajne Te z kanałami chyba nieaktualne - nadchodzi era syntezy
Jacqubes Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 A może jakaś prasowanka na koszulkę z takim samym logiem ? W końcu nie każdy śmiga samochodem. W jakiej cenie są tego typu gadżety ?
Tomek Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Mam nadzieje Motylasty że tylko rozbawiłem ,a nie uraziłem ? :? Hm ... Mi logo naszego forum też najbardziej się podoba. Wiem że nie jest 2 kolorowe (bo są cieniowania) ,ale Tomku może byś je trochę przerobił na potrzeby naklejki ? WWW na razie odpada bo szykujemy nowy serwer i nie do końca mam pewność że aktulany adres zostanie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.