Motylasty Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Padła myśl by pomyśleć nad znaczkiem klubowym do przyklejenia na samochód, tudzież inne środki lokomocji nie wyłaczając slipek . Co o tym myślicie, projekt taki w innym miejscu umarł a tutaj w naszym szacownym towarzystwie mógłby sie odrodzić i myślę że z powodzeniem. Macie jakieś propozycje lub sugestie to zapodawajcie, no chyba że widzicie bezsens takowych działań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Ja jestem jak najbardziej za. Może i samemu coś wrzucę jak najdzie mnie natchnienie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 jeszcze do wyboru trzy naklejki: -z szybowcem -z elektrykiem,motoszybowcem -z spaliniakiem co o tym myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiboogi Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Witam... fajna sprawa, a moze ktos wie albo ma w pliku jakis szybowczyk zeby nakleic na samochod ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 ja jestem tez za. jak narazie moge nalepic conajwyzej na rower(ewentualnie gacie:P) widzialem juz cos takiego na samochodzie. mialem gdzies "troche" zdjec modeli i samolotow-mze cos znajde i sie dolacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Tomek Bierz się za robotę i pokaż coś ciekawego. Z tego co pamiętam zrobiłeś kilka fajnych wzorów. Jedynie o co mogę Cię prosić aby nie były takie "zabawkowe" czyli trochę poważniejsze w ogólnym wyrazie, żeby mi żona nie terkotała że zabaweczkami się bawie i jeszcze zabaweczkę na samochód nakleiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Rozmawialem dzis z zaprzyjazniona firma poligraficzna - Idea Studio - na temat tych naklejek. Powiedzieli ze wcale nie potrzeba przeprabiac plikow graficznych do formatu corelowego , chociaz jesli sie tak zrobi to jakosc moze byc wieksza. Jesli chodzi o cene to mowili ze najpierw trzeba im przeslac plik, oni zobacza jak skomplikowany jest i drukuja. Zainteresowani jestescie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Według mnie dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 alchemique, nie tak szybko Niech się okreslą co do ceny a ja zapytam u swojego źródełka. Ja niedługo wzbogace się o piękne logo z FOXem autorstwa ŚP. Tomka kręźlewicza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karand Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 jeszcze do wyboru trzy naklejki:-z szybowcem -z elektroszybowcem -z spaliniakiem co o tym myślicie ? Mam nadzieję że jest to tylko nieświadoma próba dyskryminacji osób latających elektrykami - nie szybowcami :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 jeszcze do wyboru trzy naklejki:-z szybowcem -z elektroszybowcem -z spaliniakiem co o tym myślicie ? Mam nadzieję że jest to tylko nieświadoma próba dyskryminacji osób latających elektrykami - nie szybowcami :? no rzeczywiście zapomniałem o elektrykach :roll: moze być tak jak jest teraz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 No ja już widzę ... tyle podziałów i zacznie się znów ... balsa/depron ... A nie lepiej zrobić coś bardziej ogólnego ? Czy na prawdę jest taka różnica w tym, że ktoś lata elektrykiem, szybowcem, spalinką czy może sterowcem RC ? Może coś by tak wspólnego w końcu zrobić (chociażby znaczek) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Albo taki co ma kadłub sterowca, skrzydła szybowca, silnik spalinowy wystający z pod maski i dochodzące do niego kabelki czerwony i niebieski +,- zamiast rurek z paliwem A czy szybowce rzucane będą miały swój znaczek a laminatowe swój i co ma zrobić Motylasty ze swoimi poza gatunkowcami ? :rotfl: Jedno logo latającego RC i rulez ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandi Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Podziały, kolejne bezsensu - uwazam ze powinnismy miec JEDNO logo jako modelarzy latających (chodz pewnie samochodziarze czy wodniacy mogliby sie poczuc urazeni) ale... mysle ze sylwetka faceta (ach ten sexizm...) z radiem w rece i głową skierowaną ku górze (w czapce z daszkiem) bedzie chyba najlepsza. Nie jestem pewien czy gdzies juz podobnego logo nie widzialem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 ja proponuje naklejke taka jak logo forum a w rogu maly napis z adresem forum:) na przezroczystej folii... mysleliscie zeby zrobic w kilku rozmiarach ta naklejke? -maly na model do 1,5m -sredni na samochod i wieksze modele -duzy na costam ja sie bardzo chetnie pisze na takie przedsiewziecie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Może widziałeś avatar Jarka (Pegaza ) Tylko czapki brakuje P.S. Duży rozmiar naklejki na TIRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Tomek tymi "pozagatunkowcami" wywaliłeś mnie z obuwia i to dość ostro. Ad'rem narazie zamieszczam loga które ongiś zaprezentowałem na innym forum, więc co poniektórzy je znają, oczywistym jest iż popracuję nad nową, inną formą. Być może któryś z tych projektów które robiłem wam się spodoba, może coś należy zmienić, cóż dyskusja pozostaje otwarta. Oczywistym jest że niektóre loga są techniczne, inne infantylne trudno wszystkim dogodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Ten z tym Uwaga Modelarz to przesada :lol2: :lol2: To prawie jak Uwaga Dziecko :devil: :devil: Pierwsze od góry nie .... różowe jest ale to 6 od góry z napisem rc pilot jest fajne Te z kanałami chyba nieaktualne - nadchodzi era syntezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 A może jakaś prasowanka na koszulkę z takim samym logiem ? W końcu nie każdy śmiga samochodem. W jakiej cenie są tego typu gadżety ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Mam nadzieje Motylasty że tylko rozbawiłem ,a nie uraziłem ? :? Hm ... Mi logo naszego forum też najbardziej się podoba. Wiem że nie jest 2 kolorowe (bo są cieniowania) ,ale Tomku może byś je trochę przerobił na potrzeby naklejki ? WWW na razie odpada bo szykujemy nowy serwer i nie do końca mam pewność że aktulany adres zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.