qba Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 trochę Ci oklejanie nie wyszło, poszycie takie pomarszczone Gratulacje! miłego spania ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 trochę Ci oklejanie nie wyszło, poszycie takie pomarszczone Się nie bój - ma super własności samonapinania :devil: jak :ass: niemowlaka. ps. też gratulacje :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Gratuluje! p.s. zdjęcia z budowy masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Marcin ,no co TY :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Eeeh Marcin taki duży (czyt. stary) jesteś a nie wiesz jak się "takie" modele buduje . jedynie co mogę napisać to, to że od podstaw. Natomiast co do folii jeszcze jest parę fałdek ale pewnie za jakiś czas same znikną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 ...a, jak nie, to opalarka :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Gratula wielka, teraz oprócz modeli jeszcze w dobrą broń zainwestuj co by Łosia w późniejszym terminie odstrzelić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 córka to pociecha dla tatusia (tak cirka do 12 lat potem jak masz pecha to masz 2 żandarmów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Gratulacje Marcin.. Widać że dobry projekt i przemyślana konstrukcja :wink: Też mam taki produkt wykonany chałupniczą metodą ... Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Mellow, to przynajmniej plany, rzut w 3d byś zapodał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Również przyłącze się do gratulacji. Powiem tak: pierwszy rok jest trudny ale wspaniały, wszystko nowe, wszystko cieszy. Kolejne lata równie piękne, aż tu nagle przychodzi latorośl i mówi Tata daj stówę: a na co Ci dziecko tyle kasy – a bo randkę dzisiaj mam!!!! :shock: I okazuje się, zupełnie niespodziewanie, tak znienacka, że to śliczne maleństwo ma już 18 lat. Jeszcze raz gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Gratulacje :!: Ja mam już trójkę. Chłopaków widać na awatarze, i jest jeszcze córa - ma pół roczku. Dla mnie to sens życia, ale niestety na modelarsto niewiele czasu zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.