qba Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 trochę Ci oklejanie nie wyszło, poszycie takie pomarszczone Gratulacje! miłego spania ;]
buwi777 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 trochę Ci oklejanie nie wyszło, poszycie takie pomarszczone Się nie bój - ma super własności samonapinania :devil: jak :ass: niemowlaka. ps. też gratulacje :faja:
Marcin Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Gratuluje! p.s. zdjęcia z budowy masz ?
meloow Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Eeeh Marcin taki duży (czyt. stary) jesteś a nie wiesz jak się "takie" modele buduje . jedynie co mogę napisać to, to że od podstaw. Natomiast co do folii jeszcze jest parę fałdek ale pewnie za jakiś czas same znikną.
El-Diablo Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Gratula wielka, teraz oprócz modeli jeszcze w dobrą broń zainwestuj co by Łosia w późniejszym terminie odstrzelić
Jano Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 córka to pociecha dla tatusia (tak cirka do 12 lat potem jak masz pecha to masz 2 żandarmów)
alyan Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Gratulacje Marcin.. Widać że dobry projekt i przemyślana konstrukcja :wink: Też mam taki produkt wykonany chałupniczą metodą ... Powodzenia.
Marcin Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Mellow, to przynajmniej plany, rzut w 3d byś zapodał
Konrad_P Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Również przyłącze się do gratulacji. Powiem tak: pierwszy rok jest trudny ale wspaniały, wszystko nowe, wszystko cieszy. Kolejne lata równie piękne, aż tu nagle przychodzi latorośl i mówi Tata daj stówę: a na co Ci dziecko tyle kasy – a bo randkę dzisiaj mam!!!! :shock: I okazuje się, zupełnie niespodziewanie, tak znienacka, że to śliczne maleństwo ma już 18 lat. Jeszcze raz gratulacje.
Gość Anonymous Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Gratulacje :!: Ja mam już trójkę. Chłopaków widać na awatarze, i jest jeszcze córa - ma pół roczku. Dla mnie to sens życia, ale niestety na modelarsto niewiele czasu zostaje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.