pelikan1500 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Moje ostatnie POLSKIE WYPOCINY PZL P-23 KARAŚ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halabala83 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Fajny modelik . Gdzie mozna taki nabyc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 fiiuuuuu panie.... Rewelacja! Brakuje karabinu w tylnej kabinie (i ewentualnie śmigła), poza tym nie mam uwag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Janku przecież wiesz że NA PEWNO już tam są, to tylko zdjęcie robocze . Właśnie skończyłem CZAPLĘ i robię PZL P-50 Jastrząb z chowanym podwoziem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Aaaa to Ty Krzychu! No piknie, piknie. ESA z chowanym podwoziem - szaleństwo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 A mój tanderbolcik P-47 z chowanym podwoziem . No ten co go miałem jak byliśmy w Znojmie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 hmmm, nie kojarzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Janku na mojej stronie znajdziesz to sobie na pewno przypomnisz. Ale WZIĘŁO mnie na polskie samoloty mówię ci .Chcę na zawody u nas zrobić taką polską eskadrę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Słusznie, słusznie, a może do spalinowego WWII też byście jeszcze coś wymyślili? Ostatnio zastój jakoś. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ecik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Spoko, spoko, na ten sezon będzie latać całolaminatowy Łoś :mrgreen: , a za rok, kto wie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Łoś No tak, to może być sensacja. Jak będziesz nim latał to chyba wytoczę Pzlkę do ochrony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ecik tylko prosze nie maluj go na lila róż czy tam osoś bo znów bedzie beczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Mariusz a pomarańcz to mógłby być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 super model ... wrzuć więcej zdjęć i pokaż jak ukryłeś bebechy :-) ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Nie ma jeszcze zamontowanego wyposażenia . Ale będzie montowane standartowo jak w ESA. Jak się nie znajdzie chętny to oblot i tak dopiero jak puszczą śniegi . Może jakiś starcik z kółek? Ja tu gadu gadu a P-50 Jastrząb czeka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Ja tu gadu gadu a P-50 Jastrząb czeka ! Módl się, żeby tylko nie latał jak oryginał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ecik Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Jastrzębia będziesz musiał pomalować na srebrno, a w tedy będzie wyglądał jak myśliwiec z 45 roku, a nie jak 39 :mrgreen: . Karasie miały pomalowany przedni pierścień na srebrno szary a nie na brązowo . W P 11 to jeszcze rozumiem ten brąz (rdza i spalona farba), choć fabrycznie nowe miały pomalowane na oliwkowo zielony, a w czasie eksploatacji zmieniał się kolor na brąz. To samo się tyczy Łosia. Karaś miał wydech puszczony rurami z boku kadłuba i tam jest brąz :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Janek mówisz i masz śmigiełko i karabin. Ecik ja nie mam już miejsca u siebie, dlatego trzymałem go na balkonie i mu zardzewiałna brązowo ten pierścień na kapie z przodu. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Krzysiek sie zbroi - pewnie na jutro :mrgreen: Fajny modelik, bedzie jutro walczył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 silnik juz widać a gdzie lipolek? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.