przemomokry Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 W ten weekend otwarty zostanie nowy sklep . Właściciel: Polecany (nietylko przezemnie) kolega z Allegro o nicku SKALEN. Ma dużo ciekawych (jak dla mnie) przedmiotów i co najważniejsze taniej niż u konkurencji. Polecam w szczególności zaczynającym przygode z RC. Dodam, że osobiście kupuje tam bardzo dużo i jestem zadowolony w 100%. Dla zainteresowanych podaje link: http://rcsklep.pl/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 To wspaniale Moje zakupy robie tylko w 2 miejscach w internecie - Skalen i Nastik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Kupowałem u Skalenia czyli u Macieja i muszę przyznać to sama przyjemnośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Potwierdzam ,że Maciek to "swój" gość i zakupy u niego to sama przyjemność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Robiłem u niego zakupy na Alledrogo Wszystko było OK. Cieszy mnie ta tendencja spadkowa cen na lipole, silniki i serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Faktycznie, jeżeli będą utrzymane niskie ceny jak na aukcjach Skalena, to sklep będzie miał ogromne powodzenie. Edit: Zerknąłem do sklepu i widzę, że w wielu przypadkach nie bardzo opłaca się robić samemu zakupy za granicą. Tak powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Tez kupowałem pare razy u skalnia na allegro. Wszystko w pozadku. Miałem zamawiac silnik za granica ale z tego co widze to lepiej kupic u skalenia niz np w Chinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@verick Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Dziekuje za adres, kupie tam pakiet 2200 11,1V 18-22C za 160 zl. Podobny silnik z chin by mnie kosztowal raptem 20 zl taniej. Tak wiec oplaca sie tu kupic. Ale np. zauwazylem ze silnik (ktory zamierzam wkrotce kupic) "3f 2836-10 79g outrunner ciąg 1.4kg" ma o 5 zl drozej niz na stronie www.cyber-fly.pl 85 zl: http://rcsklep.pl/product_info.php?cPath=22&products_id=205 80 zl: http://cyber-fly.pl/index.php?products=product&prod_id=157 Mam natomiast nadzieje, ze jak kupie u niego silnik i pakiet to dostane maly rabacik Znalazlem tez sklep, ktory ma chyba najtaniej na rynku popularne smigla GWS: http://rcskorpion.pl/index.php?cPath=151_156_219&sort=4a&page=3 Np smiglo 8x4.3 GWS jest u nich za 2,5 zl a u innych srednio po 4 zl. Natomiast przy 10x4.7 GWS roznica w cenie dochodzi do 2 zl pomiedzy sklepami. Przy 10-20 smiglach jakie sie zuzywa w ciagu roku (w mom przypadku) zaoszczedza sie 20-40 zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Też kupowałem od Skalenia i wszytsko gra. Co cieszy szybka wysyłka była i towar i sprawny dotarł. Ceny też dobre i zobaczcie na te silniczki za 33zł. Nabyłem ten 12 d i kompreche ma niezłą , dwa łozyska i solidnie wygląda ale jeszcze go nie ulotniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalen Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Witam , korzystając z zaproszenia admina do bezpłatnego zareklamowania się niniejszym to czynię :wink: choć właściwie zrobiliście to za mnie , za co serdecznie dziękuje , szczególnie założycielowi tematu Naprawde sie ciesze że macie pozytywne zdanie o mojej pracy Co do sklepu staram się utrzymywać jak najniższe ceny , ale czasem sie niewatpliwie będzie zdarzać że ktoś coś będzie miał troszkę taniej - konkurencja rośnie cały czas , a jednocześnie za coś trzeba żyć ( i rozwijać ofertę ku wspólnemu mam nadzieje zadowoleniu ) Dlatego jeśli znajdziecie interesujący was artykuł znacząco taniej (10 lub wiecej %) gdzie indziej w polsce , zapraszam do negocjacji ceny W ciągu tygodnia dotrze nowa dostawa a w niej będzie kilka mysle ze interesujacych nowości do elektryków np uklady bec , silniczki 3f 16g i inne. Pozdrawiam wszystkich i zapraszam ! Maciek (Skalen) www.rcsklep.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@verick Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Masz dobre ceny, trzeba przyznac. Wczoraj wieczorem zlozylem zamowienie, mam nadzieje, ze szybko je otrzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@verick Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Towar otrzymalem b. szybko, dzis zrobilem kolejne zakupy. Sprzedawca jakich malo, osobiscie odebralem towar, polecam wszystkim. Na pewno planuje tam dalsze zakupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 ja również polecam sklep, w poniedziałek zamówione ok., 18 wczoraj paczka przyszła :], bardzo dobry kontakt, szybko, tanio i dobrze ! wielki plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h3nry Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witam Potwierdzam expresową wysyłkę oraz towar 1 klasa ! Jeszce lepszych cen i wielu pozycji w sklepie życzę sprzedawcy jak i niemalejącej grupie zadowolonych klientów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 U Maćka kupuję od dawna. Polecam ten sklep i mam nadzieję, że będzie się prężnie rozwijał. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Jakiś czas temu kupiłem zestaw (silnik + regulator), wszystko śmiga bez problemów. Towar odbierałem osobiście. Szkoda, że teraz jest urlop- potrzebuję trochę części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 W RCsklep ma być niedługo ParkMaster!!! Cena może być ciekawa. Ps. Miałem tu napisać same dobre rzeczy więc piszę. Sklep jest super i kupuje często i przyjemnie. Polecam silniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeron1 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Ostatnio kupiłem odbiornik Corona synteza 6 kanałów podwójna przemiana i z moim starym Laserem 4 Hiteca współpracuje bardzo dobrze. polecam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzylas Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Też polecam. Szybka wysyłka (niecałe 2 dni od złożenia zamówienia i części były u mnie) Dobry kontakt i w dużej większości najniższe ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ja mam Pana Skalenia po drodze z pracy do domu więc nie zamawiam przez internet tylko wpadam do niego z nienacka. I zawsze jestem mile i fachowo obsłużony. A ceny są bardzo konkurencyjne. Polecam - Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.