Skocz do zawartości

http://rcsklep.pl/

przemomokry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Również należę do klientów, którzy przelali pieniążki za zamówienie (jeszcze w maju) i od tej pory cisza. Kilkakrotnie upomniałem się mailowo, ale dostałem tylko autoodpowiedź. Trochę dziwi mnie, że niektórzy z Was dostali zamówione części, widać działa to jakoś wybiórczo.

Spróbuję jeszcze raz po wakacjach, a potem dam sobie spokój. I tak już zacząłem kupować gdzie indziej. Szkoda, bo kupowałem praktycznie tylko w tym sklepie.

Pozdrawiam

Darek

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niedawno dowiedziałem sie ze sklep został zlikwidowany na amen a po właścicielu ślad zaginął

bylem pod domem gdzie kiedyś sie znajdował sklep dostałem info ze Pan Marcin już się tym nie zajmuje a na pytanie o kontakt usłyszałem ze jak będzie chciał sie skontaktować to skontaktuje sie i żebym zostawił numer telefonu

niestety dalej cisza postawiłem krzyżyk na zamówione części

Opublikowano

jak ślad zaginą ja sie z nim kontaktuje normalnie może nie za każdym razem odbiera tel ale można sie dodzwonić zawsze odbiera po 20 nie mam zarzutów do tego sklepu jeśli ktoś potrzebuje kontaktu do tego sklepu to pw :D

Opublikowano

Ja się muszę skontaktować - trochę mnie dziwiły te zarzuty braku kontaktu bo sprzedawca zawsze był w porzadku. Kiedyś kupiłem w Riku żelazko korzystając z pośrednictwa rc-sklepu. Żelazko poprasowało 0,5 godz. i się zepsuło. To nie wina rc-sklepu ale w sprawie reklamacji muszę skorzystać także z pośrednictwa. Żelazko było oddane do Riku zaraz po awarii ale zawsze za pośrednictwem rc-sklepu i nie wiem jak mam z tego wybrnąć. :wink:

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ma ktoś prywatny kontakt do właściciela ? Bo części miały być wysłane na początku września i ich nie ma. Jeden wielki oszust... No cóż, pozostaje czekać... ale wątpię czy otrzymam to co zamówiłem i zapłaciłem, lub chociaż zwrot gotówki.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wczoraj dzwoniłem i sygnał jest ale odbioru brak...

Samemu nie zgłoszę, bo 100zł to "niska szkodliwość czynu"... Ale jakby się zebrać, każdy zgłosiłby na policję swoją sprawę i może jakoś się to ruszy ?

Być może to zbieg okoliczności, ale wczoraj dzwoniłem do gościa i kilka godzin później dzwonił jakiś nieznany numer stacjonarny o kierunkowym 34, (Częstochowa), pomyślałem, że może to osoba z rc-sklepu, jednak gdy odebrałem, usłyszałem tylko słucham, zapytał kto to i potem ktoś się rozłączył, gdy próbowałem oddzwonić nikt nie odebrał? Miało miejsce coś podobnego u Was po telefonie do sklepu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.