Motylasty Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ósemak przejdzie reaktywację Do skończenia pozostał ToTo-9. Płytki do modelarni wybrałem A w planach mam na najbliższy okres własnie jakiegos akrobata. Rysunki juz powoli sie tworzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VJ_Adams Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 A kiedy ToTo-3 Bo już się nie mogę doczekać, mam nadzieje że depron i te sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 a pisales ze skrzydlo bedzie konstrukcyjne? Myslalem, ze tzn bedzie dzielone ne pol. Przepraszam za brak polskich znakow ale pisze z telefonu na uczelni jest internet i na nudnych wykladach zaglebiam sie w lekturze PFMR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Teraz chwilę poczekamy na kolejnego Tota. Na warsztacie w tej chwili KITowy Suwik się soudaluje. :wink: Ale mam cichą nadzieję, że po oblocie tego zestawiku, nasz Guru depronu poczuje oświecenie i zechce uzyskać coś podobnego z płaskiej płytki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 witam, jaki pan dał silnik kedy to tego toto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 witam, jaki pan dał silnik kedy to tego toto? Wiesz, w dobrym tonie jest, zanim się wypowiesz w temacie - przeczytać pierwszy post. :wink: Oszczędza to mnóstwa komplikacji. A przeczytanie całego tematu, zwykle wyjaśnia większość kwestii. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.