Skocz do zawartości

Nowości Spectrum

Marioo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten produkt mnie zaskoczył, w końcu Spektrum pokazał się od swojej najlepszej strony i ujawnił swoje oblicza :lol2: :lol2: :rotfl: :rotfl:

Opublikowano

Ale talerz :lol:

Kilka ciekawych udogodnień to zmiana MODE, 5 języków, karta SD, wbudowany li-pol

Ciekawe jest wgłębienie na spodzie obudowy, może mój daszek by pasował ale niemiecki za cholere ... Na moje drążki są troche za blisko siebie.

Opublikowano

Mnie podoba się idea przełączników, widać także dwa potencjometry. Domyślam się że bedzie można to dowolnie konfigurować co mnie by na pewno "zachęciło" do zakupu. Chociaż jak nie dotknę na żywo to nie zamówił bym nigdy nadajnika [tak drogiego].

Opublikowano

Fuj, fuj, fuj i jeszcze raz fuj, może to i funkcjonalne ale wstyd pokazać się na lotnisko, pytali by się czy w bagażniku old timer. :P

Opublikowano

Też mi się nie podoba. Te manetki zdecydowanie za blisko.

Przekonałem się też już, że produkty Spectruma lałdnie wyglądają na fotografii, ale z bliska czar pryska. :wink:

Opublikowano

ale wstyd pokazać się na lotnisko

A ja myślałem, że lata się dla przyjemności :wink:

A tam ładna... Ja sam teraz przesiadłem się na MC-19... za piękna to ona nie jest... za to lepszego softu w życiu nie widziałem :) A i kanałów/mixerów pod dostatkiem :)

W Spectrumie wg mnie też jest bardzo fajny soft, a i jakość wykonania świetna. Na 100% na tą aparaturę skusi się duuużo ludzi i będą zadowoleni.. 8)

Opublikowano

Manetki mało poręczne, a już zupełnie nie na zimę i latanie w rękawiczkach i jakoś ta za daleko od przełączników, już ta DX8 lepiej wygląda.

A ja myślałem, że lata się dla przyjemności :wink:

Lata się dla przyjemności ale kąśliwe komentarze to nie przyjemność. :wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.