baxter12 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Czy istnieje we Flashu-5 zrobienie piatego kanalu proporcjonalnego, lub chocby 3 pozycyjnego? Baxter
Marcin K. Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 We Flash 5 XSystem 5 kanał jest 3pozycyjny. Jest to Przełącznik trzypozycyjny opisany jako S/W #3 . Żeby go użyć musisz mieć wybrane GLIDACRO.
baxter12 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 Ja mam dwupozycyjny... Muszę rozebrać to ustrojstwo i zobaczyć co w środku siedzi, może potencjometr tam podepne. Sprawdzme czy zadziała. Baxter
Marcin K. Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 U mnie jest 3pozycyjny. Sprawdź w instrukcji jak jest opisany. Chyba na ostatniej stronie coś tam było wspomniane na jego temat. Jeżeli tam jest 2pozycyjny opisany to chyba nic nie zrobimy...
baxter12 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 Ja mam dwupozycyjny... Muszę rozebrać to ustrojstwo i zobaczyć co w środku siedzi, może potencjometr tam podepne. Sprawdzme czy zadziała. Baxter
krankor Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Obawiam się, że nic nie zrobisz, ja już pytałem o to kolegów tutaj i stwierdzili bezwzglednie, że to niemożliwe, żeby zastapić ten przełącznik od 5-tego kanału potencjometrem we flashu5. tutaj
baxter12 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 Ale mimo wszystko dziękuję. Baxter
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.