baxter12 Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Czy istnieje we Flashu-5 zrobienie piatego kanalu proporcjonalnego, lub chocby 3 pozycyjnego? Baxter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin K. Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 We Flash 5 XSystem 5 kanał jest 3pozycyjny. Jest to Przełącznik trzypozycyjny opisany jako S/W #3 . Żeby go użyć musisz mieć wybrane GLIDACRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxter12 Posted February 8, 2010 Author Share Posted February 8, 2010 Ja mam dwupozycyjny... Muszę rozebrać to ustrojstwo i zobaczyć co w środku siedzi, może potencjometr tam podepne. Sprawdzme czy zadziała. Baxter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin K. Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 U mnie jest 3pozycyjny. Sprawdź w instrukcji jak jest opisany. Chyba na ostatniej stronie coś tam było wspomniane na jego temat. Jeżeli tam jest 2pozycyjny opisany to chyba nic nie zrobimy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxter12 Posted February 8, 2010 Author Share Posted February 8, 2010 Ja mam dwupozycyjny... Muszę rozebrać to ustrojstwo i zobaczyć co w środku siedzi, może potencjometr tam podepne. Sprawdzme czy zadziała. Baxter Link to comment Share on other sites More sharing options...
krankor Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Obawiam się, że nic nie zrobisz, ja już pytałem o to kolegów tutaj i stwierdzili bezwzglednie, że to niemożliwe, żeby zastapić ten przełącznik od 5-tego kanału potencjometrem we flashu5. tutaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxter12 Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 Ale mimo wszystko dziękuję. Baxter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.