oblatywacz Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Witam wszystkich niech żyją modelarze. Modelarstwem zajmuję się jusz niepamiętam odkąd.Jestem zboczony na punkcie zbocza uwielbiam szybowce i elektroszybowce troszkę rzucam rzutkami.Uwielbiam oblatywać nowe modele i te po większych remontach. :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 witaj u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy!!! Lubisz oblatywać modele to skontaktuj się ze mną u nas często oblatuje się modele,wyręczysz na chwilę kolegę Marka,głównego oblatywacza. Dziś były oblatywane: S.E.5a,trenerek AT-40L,motoszybowiec i depronka.Jeszcze czeka do oblotu następne AT40L i Mustang. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Cześć. Witam kolegę i mam nadzieję, że będziesz zadowolony z wizytowania u Nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Witaj muszę przyznać ze ja "uwielbiam szybowce i elektroszybowce" tak jak TY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Witam -może mnie Pan poznaje :wink: Miło że Pan tu wreszcie zagościł ,i że nie ma już problemów z forum. Mam nadzieję że Pan zrobi relacje z budowy tej Anuli Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Witaj Gdzie latasz w KRK ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 ...i te po wiekszych remontach. To szkoda ze nie ma Cie tu blizej mnie Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.