upgrayedd Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Gratuluję zacięcia do walki . Tak jak mówią poprzednicy, lataj wyżej . Bałem się trochę, że nie wrócę. A zastosowałeś lekki wykłon silnika w prawo? Widać że model gwałtownie skręca Ci w lewo. Dzięki wykłonowi zniwelował byś siłę którą tworzy śmigło, Mam wykłon, to ja sam tak skręcałem. PS Następny model, jaki planuję zrobić, to LazyBee - bardzo mi się podoba. PS 2 Szkoda, że usunąłem pierwszy filmik z lotu - fajne lądowanie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 PS Następny model, jaki planuję zrobić, to LazyBee - bardzo mi się podoba.Serio? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 PS Następny model, jaki planuję zrobić, to LazyBee - bardzo mi się podoba.Serio? :mrgreen: Chodziło mi bardziej o sam model, kształt itp, choć twój model też jest niczego sobie i dobrze lata (choć, co ja mogę o tym widzieć), poza tym malowanie jest bardzo ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 PS Następny model, jaki planuję zrobić, to LazyBee - bardzo mi się podoba.Serio? :mrgreen: Chodziło mi bardziej o sam model, kształt itp, choć twój model też jest niczego sobie i dobrze lata (choć, co ja mogę o tym widzieć), poza tym malowanie jest bardzo ciekawe... O jejku! Co za komplementy :jupi: :!: Joke :rotfl: P.S. - zbuduj nieco większy ode mnie, bo ten jest bardzo podatny na silniejsze podmuchy wiatru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 P.S. - zbuduj nieco większy ode mnie, bo ten jest bardzo podatny na silniejsze podmuchy wiatru właśnie chcę jakiś mniejszy model, bo z moim Totem rowerem na pole 3km dalej sam pojechać nie mogę - ja wiozę kadłub i plecak, a kolega wiezie skrzydła. W ogóle jak raz pojechaliśmy samochodem, to był szczyt wygody - zero pakowania samolotu (zawsze pakuję kadłub w w dwie reklamówki, a skrzydła zawijam w papier pakowy), wystarczy plecak do samochodu wrzucić i za 5 min jest się na miejscu. Tak więc szczerze zazdroszczę tym, którzy mają możliwość dojazdu samochodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Jeżeli tak, to lataj przy bezwietrznej, lub prawie bezwietrznej pogodzie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Dla wygody oglądania pozmieniałem wszystkie linki do filmów na "okienka". Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.