Bartek Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Witam. Mam na imię Bartek, jestem z Wrocławia, mam 27 lat, a modelarstwem interesuję się od 2 lat. Co by tu więcej napisać?... W tej chwili interesują mnie szczególnie szybowce RC, ale w ciągu roku, może dwóch chciałbym przesiąść się na spalinki i już latać jakimś akrobatem. Obecnie w swoim hangarze mam: Slow/Park Fly K.B.1923 wykonany wg planów z RC Przeglądu Modelarskiego, Szybowiec Pluto wykonany wg planów z FMT (1,60m rozp.) RWD by Skazoo a na warsztacie: Szybowiec Sunny firmy Svenson (2m rozp.) Szybowiec DG-600 (makieta 3m rozp.)
Henryk S. Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Witaj w naszym gronie! Tez miałem motoszybowca Suny na silnik OS10 bardzo lekko zrobiony gotowy do lotu 0,85kg.Musisz uważać przy dobrych warunkach nośnych żebyś go nie stracił,gdy wejdzie w termikę ciężko z niej wyjść.Tym modelem można szybować w powietrzu aż do znudzenia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.