Bartek Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witam. Mam na imię Bartek, jestem z Wrocławia, mam 27 lat, a modelarstwem interesuję się od 2 lat. Co by tu więcej napisać?... W tej chwili interesują mnie szczególnie szybowce RC, ale w ciągu roku, może dwóch chciałbym przesiąść się na spalinki i już latać jakimś akrobatem. Obecnie w swoim hangarze mam: Slow/Park Fly K.B.1923 wykonany wg planów z RC Przeglądu Modelarskiego, Szybowiec Pluto wykonany wg planów z FMT (1,60m rozp.) RWD by Skazoo a na warsztacie: Szybowiec Sunny firmy Svenson (2m rozp.) Szybowiec DG-600 (makieta 3m rozp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Hej! Całkiem pokaźny hangar ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witaj w naszym gronie! Tez miałem motoszybowca Suny na silnik OS10 bardzo lekko zrobiony gotowy do lotu 0,85kg.Musisz uważać przy dobrych warunkach nośnych żebyś go nie stracił,gdy wejdzie w termikę ciężko z niej wyjść.Tym modelem można szybować w powietrzu aż do znudzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.