michcio88 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Chciałbym jedno z tych serw: http://allegro.pl/item917626345_micro_serwo_3_7g_0_8kg_okazja.html http://allegro.pl/item917642552_micro_serwo_4_3g_0_8kg_okazja.html zastosowanie to sw i sk w modelu troll 3d. Czy ktoś sie spotkał z tymi serwami? Czy warto je kupić (nie popsują się po 3-4 lotach, nie maja luzów)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Tu masz tańsze i mocniejsze: Tower Pro SG-90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Ale niestety dużo cięższe :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meloonik Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 są to serwa noname a Tower Pro są sprawdzone i je polecam te mogą chodzić ale nikt nie jest w stanie powiedzieć ile czasu... i czy faktycznie mają taką moc uciągu jak podaje producent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Popatrz na te serwa. http://www.emodel.pl/tower-pro-serwo-mini-sg50-p-15.html Mają wagę 6 g i uciąg 0,6 kg. Teraz te z pierwszego linku - 3,7 g i 0,7 kg I z drugiego - 4,3 i także 0,7 kg. Nie sądzisz że te dane to jakaś lipa? Kupuj te tp sg50, przynajmniej są sprawdzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 A nie lepiej wziąć TP 5g :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 są to serwa noname a Tower Pro są sprawdzone i je polecam te mogą chodzić ale nikt nie jest w stanie powiedzieć ile czasu... i czy faktycznie mają taką moc uciągu jak podaje producent. Co do mocy nie wiem, ale od dwóch lat używam serw TP ( jak liczę, to mam ich 18sztuk, z czego 16 w modelach )i jeszcze nie straciłem żadnego. PUK PUK PUK... A miałem mnóstwo kretów i nawet noc na drzewie zaliczona (straciłem tylko pakiet WOW RC - chińszczyzna). Dlatego mogę z czystym sumieniem polecić TP, początkującym modelarzom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 nawet noc na drzewie zaliczona Hehe, mój jeden samolot odnalazł się po tygodniu. I także stracilem tylko pakiet. Ale się wtedy bałem że go nie znajde, bylo w nim wtedy całe moje wyposażenie. Serwa z tego modelu (sg91r) do tej pory działają, a było to na wakacjach tamtego roku. Więc moge je polecić. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halabala83 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Albo hxt 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.