marcin133 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 W praktyce.... jeżeli już pada odpowiedź typu "...szukaj..." "...już było..." a powinna paść jeżeli to naprawdę już było, konieczny jest przy tym link do odpowiedzi. Bo prawda jest taka że delikwent który się akurat pyta i być może jest stracony, ale każdy kolejny który jednak skorzysta z tej wyszukiwarki skorzysta. W każdy inny sposób szukana odpowiedź "ginie w gąszczu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 A ja mam pomysł, aby zrobić w dziale "Od czego zacząć" Temat przyklejony pt "Najczęściej zadawane pytania" będą tam umieszczone tematy i opis co w nich jest np. http://pfmrc.eu/viewtopic.php.......... - jak zbudować RWD-5 by Skazoo itd. Ułatwiło by to szukanie nowym osobom. Już na kliku forach spotkałem się z takim czymś i wydaje mi się że byłby to dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 ... a indolencja i niechęć niektórych kolegów do szukania czegokolwiek w necie jest "porażająca" Tutaj bym nie demonizował. Zdarza się, że ludzie pytają na forum żeby utwierdzić się w jakimś przekonaniu. Net jest pełen śmieci. Czasami jest potrzeba weryfikacji wygooglowanej "wiedzy". PS. Ostatnio szukałem wątku fokkera o Pfalz'u i go nie znalazłem. Trochę obciach ... Musiałem prosić autora prywatnie o podesłanie linka do tego wątku. Okazało się że wyszukiwarka nie działała prawidłowo. To tak dla refleksji ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Okazało się że wyszukiwarka nie działała prawidłowo ostatnio forum cierpi na tą przypadłość, ale admin pracuje nad tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Okazało się że wyszukiwarka nie działała prawidłowo ostatnio forum cierpi na tą przypadłość, ale admin pracuje nad tym To nie był wyrzut , gdzieżby tam :wink: Wiem że problem był po migracji danych. Akurat się wstrzeliłem z tym Pfalz'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Nie chodzi o to czy działa wyszukiwarka, ile padło powtarzających się pytań ale oto byśmy przestali na siebie warczeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaur Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Nie chodzi o to czy działa wyszukiwarka, ile padło powtarzających się pytań ale oto byśmy przestali na siebie warczeć.O to mi właśnie chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Nie chodzi o to czy działa wyszukiwarka, ile padło powtarzających się pytań ale oto byśmy przestali na siebie warczeć. Post o wyszukiwarce miał tylko wykazać że czasami chęci do wyszukania nie wystarczą. Może zadziałać coś poza naszą kontrolą i warto to brać pod uwagę. Ale zgadzam się że o kulturę tu idzie ... Wzajemny szacunek może nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Mógł jeszcze zapytać, jak majtki się wkłada. ........Takie postawy należy tępić ...a nie zapytal.... ...jakie postawy nalezy tepic? ...Twoje?... nie masz ochoty odpowiadac,dawac Linka to nie odpowiadaj i nie warcz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.