Piotrek_G Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Orientuje się ktoś, gdzie można dostać taką lub podobną "suszarkę" do folii? Znalazłem w modele.sklep dwie, ale oczywiście niedostępne. Jak znam ten sklep, to nigdy tego nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 A opalarka się nie nada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Każda dobra opalarka(z regulacją) spełni Twoje oczekiwania.Jeśli chodzi Ci o naciąganie foli. chyba że chcesz suszyć model po locie w deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_G Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Znalazłem ciekawą opalarkę , ale ta cena... Dlatego wolałbym wydać mniejsze pieniądze na coś, co będzie mi służyło tylko i wyłącznie do napinania folii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 W jakiejś Kastodramie czy innym Liroju-Merlinu kupiłem opalarkę za 1/20 tej ceny. 2-biegowa, spisuje się znakomicie przy naciąganiu folii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Jest cała masa ciekawych, jak to ująłeś opalarek Suszarka, do której dałeś linka ma 3 tryby pracy: 3-position, hot/cool/off switchczyli nie działa -> dmucha zimnym -> dmucha ciepłym. Natomiast opalarka, która pokazałeś to profesjonalny sprzęt z precyzyjną elektroniczną regulacją temperatury. A należałoby bardziej wskazać zwykłą opalarkę Topex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Z tej samej strony http://www.megamajster.pl/opalarka-black-decker-cd701.php a temperaturę regulujesz odległością od folii ... ps. Sam mam noname z Castoramy za chyba 60 zł - dwie moce i chodzi bez zarzutu ... edit :twisted: Ładziak znowu szybszy :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_G Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 ...a temperaturę regulujesz odległością od folii ...No właśnie, czasami potrafię być bardzo "zdolny", więc potrzebuję bardzie precyzyjnych narzędzi. Rozumiem, że nie ma na naszym rynku tego, co podałem na samym początku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 3-position, hot/cool/off switch Wygląda na zwykłą opalarke :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Kup najtańszą opalarkę dwubiegową Topex a płynna regulację "załatwisz" ściemniaczem, jak regulację w cięciu styropianu gorącym drutem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Kupiłem w Liroju ( :shock: ) opalarkę dwubiegową za 29,99zł. A za tydzień w Biedulce była wiertarka tej samej firmy za te same pieniądze! Opalarka sprawuje się rewelacyjnie przy oklejaniu folią i obkurczaniu dużych termokurczy na pakietach. Wytrzymała upadek na podłogę z szafy pod sufitem więc raczej jest to solidny sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_G Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Będę jutro w 3mieście, to się porozglądam, bo mojej wiosce nie mam na co liczyć. Kupiłem w Liroju ( :shock: ) opalarkę dwubiegową za 29,99zł. Namówiłeś mnie i też kupiłem, tyle, że za 35 zł Pegasusa. Na pierwszym biegu max temp. to 200*C z odległości 10 cm i to kilku sekundach, więc trochę praktyki i myślę, że będę sobie nią radził. Jak nie, to niewielka strata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.