Piotrek_G Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Czy prócz Helipad, jest jeszcze w Trójmieście jakiś sklep, w którym można zaopatrzyć się w materiały do budowy modeli? Potrzebuję kilku drobiazgów, np. prętów węglowych 2mm, a jak na złość w Helipad nie mają. Jedno z większych skupisk ludzkich na północy kraju i czyżby tylko 1 sklepik?
Piotrek_G Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 Tak jest u Wieśka na przeciwko skarbówki Jakbym Ci powiedział, że w Braniewie koło skarbówki, to byś trafił bez problemu, ale US w 3mieście jest pewnie z 30 i Wieśków obok drugie tyle edit: na przeciwko
Irek M Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Najlepszy sklep modelarski w 3city jest na ul Żwirki i Wigury Aero Center Model. Prowadzi go organizator Aero Show ze Starogardu Gdańskiego. Tu masz namiary: http://rcszyk.pl/
Boogie Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 A jesli chodzi o skarbowke to chodzi o ta na Wladyslawa IV (adres Wieska to Wladyslawa IV 1-5), po przekatnej ulicy masz remize strazacka.
Mars_2000 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 A jesli chodzi o skarbowke to chodzi o ta na Wladyslawa IV (adres Wieska to Wladyslawa IV 1-5), po przekatnej ulicy masz remize strazacka. I chodzi o Gdynię ....
ali1983 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Najlepszy sklep modelarski w 3city jest na ul Żwirki i Wigury Aero Center Model.może i najlepszy, ale drogo...plusem jest to, że prowadzi go czynny modelarz.
Irek M Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 może i najlepszy, ale drogo... Jeśli płacę w sklepie za towar tyle ile w "necie" to chyba nie jest drogo zwłaszcza, że omijam koszty przesyłki.
kefir Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 może i najlepszy, ale drogo... Jeśli płacę w sklepie za towar tyle ile w "necie" to chyba nie jest drogo zwłaszcza, że omijam koszty przesyłki. No to masz spore rabaty no chyba że jesteś rodziną
ali1983 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Jeśli płacę w sklepie za towar tyle ile w "necie" to chyba nie jest drogo zwłaszcza, że omijam koszty przesyłki. a to dobre... porównaj np. cenę os max 25la: - Gdańsk:349zł, modelarski.com:316zł wczoraj znalazłem balsę 1mm za 3,50 za deskę, w Gdańsku 6zł a jak pytałem o cenę zawiasów, chyba Kavan, to mnie na nogi powaliło!!! 1,90zł!!! ale kupić musiałem, bo akurat bylem w sklepie i mi brakowało. ale i tak są sklepy, które biją resztę na głowę: http://www.rcabc.com/product_info.php?products_id=233
ertman_176 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Pokaż magiczny link z balsą za 3,5zl :wink: Modele.sklep.pl ma ponad 4zl, modelpartner także :wink:
ali1983 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Pokaż magiczny link z balsą za 3,5zl pomyliłem się!!! 3,90zł: http://www.modelemax.pl/product_info.php?cPath=1_2&products_id=3
kefir Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 To nie jest tak że super zarabia w to wchodzą koszty utrzymania sklepu a nie jak internetowa sprzedaż po drugie towar można dotknąć pomacać i wybrać Krzysiek doradzi więc nie tak do końca jest że on ma drogo No i wiadomo że nie zamówisz 1 balsy za 3,5 a przesyłka 20zł
ali1983 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 No i wiadomo że nie zamówisz 1 balsy za 3,5 a przesyłka 20zł to oczywiste. ale gdyby iść do Krzyśka z listą zakupów i z tą sama listą kupować w sieci to nawet z przesyłka wyjdzie taniej. no i plusem kupowania w realu jest to, że można "pomacać" i pod tym względem, choćby deska balsy 1mm kosztowała 3zł, sklepy internetowe nigdy nie przebija stacjonarnych. ja zacząłem tu dyskusję więc i ja ją skończę, bo to temat o tym gdzie sklepy są, a nie jak jest w nich drogo. pozdrawiam
Irek M Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 ja zacząłem tu dyskusję więc i ja ją skończę, bo to temat o tym gdzie sklepy są, a nie jak jest w nich drogo. pozdrawiam Może ja zakończę bo to ja napisałem, że tanio :mrgreen: Więc jest tak; chcę kupić np silnik 4suwa 13cm. Pytam Krzyska za ile mi go sciągnie - odpowiedź - za tyle po ile jest w np. modele sklep... Co do asortymentu - czy chcecie powiedzieć , że w modele sklep wszystko jest tańsze? NIE Nawet w markecie coś jest tańsze od innych marketów ale i trafiają sie droższe artukuły. Wspomniana balsa - niech kosztuje te 2zł więcej ale ja ją sobie sam mogę wybrać i wiem że biorę całą a nie w cześciach. Nie kupuję hurtowo więc nawet o te 2zł to i tak mniej niż z przesyłką. Najlepiej jednak kiedy znamy ofertę rynku i potrafimy wybrać najlepszą ofertę. Wspomniany sklep z Gdyni jeszcze nie tak dawno zaopatrywał się własnie u Krzyśka :mrgreen: Tanio czy nie dalej twierdzę, iż jest to najlepszy sklep w 3city.
jurek_jag Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Popieram Fokkera. Całą elektrykę do modeli mam od Krzyśka. Ceny jak w sklepach warszawskich lub taniej. Doradztwo bezcenne. Początkujący RC.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.