sergiu Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Witam Panie, Panów i pozostałych Sergiusz mnie zwą, pomieszkuje sobie w Wawie. Wszak RC chodziło za mną wiele lat, mój budżet się wyjątkowo dobrze przed tym bronił. Do 28-02, kiedy to poszło pierwsze zamówienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Witamy, zdradź, jeśli nie tajemnica w czy będziesz latał, pływał, czy jeździł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 tajemnicą nie jest fakt, iż lataniem zająć się mam zamiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 To niech Moc będzie z Tobą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 tajemnicą nie jest fakt, iż lataniem zająć się mam zamiarZ Mistrzem Yodą czyżbyś do czynienia miał? :mrgreen: Niech Moc z Tobą będzie a Imperium wysłannicy niech z Twojej drogi usuwają się . Pomyślnych lotów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 zacne słowa z ust Waszych padają. Niechże stanie się jak powiadacie, a beczkom, korkociągom i innym piruetom końca nie będzie. Yoda wszak nieznany mi człek, ino opowieści zasłyszane wizerunek jego mi kreują- uczony on a i cierpliwy. Toż i mi się przydadzą cechy takie gdyż zadanie trudne przede mną postawione- samemu żelaznego ptaka zbudować przyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romsonic Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Niechajże ci,waszmości modelowanie skutecznym pobędzie. A tudzież lotność twych ptaków zwiewną się stanie.Azali start jak lądowanie obysię przez kozłów i kretów czyniła,takżeby zawżdy miłą była.A gdyjuż wywrotka zdarzyć się przymusi ,niedalibogu,obyśże zacny człeku powrócił do nałogu. Pozdrawiam. Roman-z prowincji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Sienkiewicz zżółknie z zazdrości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.