sergiu Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Witam Panie, Panów i pozostałych Sergiusz mnie zwą, pomieszkuje sobie w Wawie. Wszak RC chodziło za mną wiele lat, mój budżet się wyjątkowo dobrze przed tym bronił. Do 28-02, kiedy to poszło pierwsze zamówienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RomanJ4 Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Witamy, zdradź, jeśli nie tajemnica w czy będziesz latał, pływał, czy jeździł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sergiu Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 tajemnicą nie jest fakt, iż lataniem zająć się mam zamiar Link to comment Share on other sites More sharing options...
RomanJ4 Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 To niech Moc będzie z Tobą! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Mc Fly Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 tajemnicą nie jest fakt, iż lataniem zająć się mam zamiarZ Mistrzem Yodą czyżbyś do czynienia miał? :mrgreen: Niech Moc z Tobą będzie a Imperium wysłannicy niech z Twojej drogi usuwają się . Pomyślnych lotów . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sergiu Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 zacne słowa z ust Waszych padają. Niechże stanie się jak powiadacie, a beczkom, korkociągom i innym piruetom końca nie będzie. Yoda wszak nieznany mi człek, ino opowieści zasłyszane wizerunek jego mi kreują- uczony on a i cierpliwy. Toż i mi się przydadzą cechy takie gdyż zadanie trudne przede mną postawione- samemu żelaznego ptaka zbudować przyszło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
romsonic Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Niechajże ci,waszmości modelowanie skutecznym pobędzie. A tudzież lotność twych ptaków zwiewną się stanie.Azali start jak lądowanie obysię przez kozłów i kretów czyniła,takżeby zawżdy miłą była.A gdyjuż wywrotka zdarzyć się przymusi ,niedalibogu,obyśże zacny człeku powrócił do nałogu. Pozdrawiam. Roman-z prowincji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RomanJ4 Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Sienkiewicz zżółknie z zazdrości... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.