Gość Kuba.K Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 A propos Turbii. Są tam organizowane (chyba ) zawody w F3j/m . Osoby z mojej modelarni bywały już na tych zawodach, ale ja za krótko chodzę i nie miałem okazji tam jechać. W tym roku może pojadę. A jakby były te zloty to proszę o jakąś wiadomość, bo chętnie bym pojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 No ja mam do Turbi 30km a rzadko tam bywam bo nie ma kiedy pojechać. A nawiasem mówiąc proponuje otworzyć osobny temat o Turbi bo ostatnie posty są zupełnie nie na temat .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Co do tematu to z dziewczyną miałem bardzo intymną sytuacje i jakoś tak przypadkiem przy okazywaniu miłości usiadła mi na Zefirku:D Powiadasz, ze na zefirku Ci usiadla :rotfl: No co, imię własne; nie każdy musi być Wacek :wink: (z przeproszeniem wszystkich Wacławów)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMarkov Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 No ja mam do Turbi 30kmA ja mam do Turbii 5km. I czasami tam sobie latam jak jestem w domku, bo na codzien mieszkam w Krakowie. Bardzo trudno jest spotkać tam jakiś modelarzy RC. Najczęściej wolnonatające modele i tak jak kolega Kuba.K, pisal organizowane sa zawody F3J conajmniej dwa razy w roku. Oprócz zlotów konstrukcji amatorskich organizowane są zawody szybowcowe w klasie KLUB A i KLUB B. Jakby ktoś wybierał się na lotnisko w Turbi to proszę o kontakt. Polatamy wspólnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 ostatnie posty są zupełnie nie na temat .... hyde park rządzi sie swoimi prawami ;] zaczynasz o kupnie bułki kończysz nad rozważaniem o prawie powszechnego ciążenia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 he he he widzę właśnie wother musimy się ugadać na loty w Turbi jak się zrobi ciepło :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 kończysz nad rozważaniem o prawie powszechnego ciążenia płynne przejście od pieczywa do spadania kromki posmarowaną stroną w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Proszę bez żadnych podtekstów, o był Na prawdę Zefirek 8) O taki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Proszę bez żadnych podtekstów, o był Na prawdę Zefirek 8) O takiWidzisz Marcin K., - wystarczy usiasc na zefirku, a ten jak widac na zdjeciu ino w gore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 U mnie dzialania destrukcyjne w domu wywolane sa przewaznie przez radosc zycia dwulatka :mrgreen: witaj w klubie z tą różnicą że u mnie nie dwulatek a dwulatka :wink: . Przychodzi do pokoju mówi chcie, chcie i pokazuje paluszkiem na model, tata kocha swoje dziecko więc pokazuje z bliska samolocik. Dzidzi zadowolone, paluszkiem obraca śmigiełko a po chwili tata już ma co robić przy samolocie A czy mam jakiś samolot który nie uległ katastrofie w hangarze - raczej nie :roll: ale do najbardziej spektakularnych należało zdeptanie szybowca 1,8m w trakcie filmowania innego modelu który podchodził do lądowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.