Adam P. Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 dzis odgrzebalem kilka moich modeli z przed wielu, wielu lat.. znalazlem tam model na uwiezi "bzyk" z planw zamieszczonych w "modelarzu"-przypomnial mi o dawno zapomnianej domowej kraksie ktora chcialbym sie z wami podzielic. (cofamy sie o jakies 5 lat)model w czasie porzadkow stal sobie na szafce, drugi model-scorpio2(tez z "modelarza") lezel sobie na biorku z zamontowanym silnikiem, okno jest otwarte. mocniejszy podmuch wiatru, model zwala sie na skrzydlo(a skrzydlem centralnie na biorko) natrafiaja na cylinder :roll: zniszczen nie trzeba opisywac...poza dopowiedzeniem ze poza poszyciem ucierpialo jedno zeberko z tego watku jest takie przeslanie-owazajcie na model w domu bardziej niz w locie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Adam wiem ze to nieodpowiedni dzial i temat, ale korci mnie juz to od dawna;p kiedy wstawisz sobie avatar? Dziwnie sie czuje niewiedzac z kim dyskusje prowadze na forum tzn niewidzac osoby PS. Ta sama prosba do osob ktorzy jeszcze tego niezrobili. Mam nadzieje ze admini niebeda mi mieli za zle tego co napisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Adam wiem ze to nieodpowiedni dzial i temat tez tak myslalem, ale przeciez to zderzenie dwoch modeli i w dodatku jednego w czasie lotu mam nadzieje ze nie zostane banita.. avatar nie zapowiada sie predko, bo jestem niefotogeniczny i w dodatku robie sobie malo zdjec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Dziwnie sie czuje niewiedzac z kim dyskusje prowadze na forum tzn niewidzac osoby PS. Ta sama prosba do osob ktorzy jeszcze tego niezrobili. Mam nadzieje ze admini niebeda mi mieli za zle tego co napisalem I ja dolacze sie do tego apelu. Admin-reaguj!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 No jeszcze jeden czerwony punkt i będzie dłuższa przerwa od forum. Jak się kolega nie zreflektuje to się któregoś pięknego dnia zdziwi. :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 avatar nie zapowiada sie predko, bo jestem niefotogeniczny i w dodatku robie sobie malo zdjec to ma byc zart:P? nie no rozumiem, kazdy moze miec swoj powod ale jedna fotka z modelem np. tak jak ja mam chyba niezaszkodzi?????????????????????????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 o ma byc zart:P? nie no rozumiem, kazdy moze miec swoj powod ale jedna fotka z modelem np. tak jak ja mam chyba niezaszkodzi?????? nie mam fotek z modelami, chcialem poczekac na skonczenie mustanga v2.0 i stac sie tlem, ale (jak widac) nacisk z gory zrobil swoje i szybko znalazlem jakies zdjecie :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 O czo Ci chodziło -wyglądasz normalnie ?! :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 O czo Ci chodziło -wyglądasz normalnie ?! :shock: Może Forum Modelarskie myli mu się z www.fotka.pl ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 O czo Ci chodziło -wyglądasz normalnie ?! zdjecie ciemne, kiepskiej jakisci i bez modelu Może Forum Modelarskie myli mu się z www.fotka.pl ?? jak bys zgadl to zdjecie akurat z fotka.pl sciagniete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 E... A ja się spodziewałem czegoś na kształt shreka ,czy innego ogra Aże bez modelu - zawsze możesz dosłać do Qpy jak już będziesz miał właściwy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 E... A ja się spodziewałem czegoś na kształt shreka ,czy innego ogra niestety, ale cie rozczarowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.