darek_op Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 baxter12 napisał/a: Pierwsza nalepka Kolegi Qubatusa, ta z dużymi literami "RC" ja też się w takim razie na nią piszę, biała 15x15cm To ja też jestem zainteresowany ;D
Qbatus Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Kto by chciał piszcie na PW to wyślę taką w dobrej jakości w PDF i w lustrzanym odbiciu, żeby można było wydrukować na drugiej stronie folii. Ja swoją zrobiłem po prostu tak, że wydrukowałem na "papierowej" stronie czarnej folii i wyciąłem. Jak macie inne pomysły na wykonanie to napiszcie w PW w jakiej formie i formacie to przygotować. Moja naklejka jest na A5 czyli 21x14,8 cm. Napiszcie którą chcielibyście, ale bierzcie pod uwagę, że są trzy. Pierwsza z samym napisem RC, druga pfmRC, i trzecia pfmrc.
pawel66 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Ja polecę sklep znajomego który ma duży wybór naklejek rc na samochody http://www.folie-forsale.pl/ można tez znaleźć go na allegro kolega z chęcią wytnie wasze "własne projekty" np oznaczenia itp :mrgreen: mała naklejka na samochód kosztuje chyba z 5zł ps.jeżeli uważacie ze to zbędna reklama po prostu usuńcie
Motylasty Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Jestem, pisze z komorki, wiec sorry. Obecnie sie urlopuje, jak wroce to cos pokombinuje.
Maciej Ritmann Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: JEEEEST MOTYL!!!! chyba temat w części zaknięty, ja już mam a ty? walić drzwiami i oknami do Qbatusa
Qbatus Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 ja już mam a ty? ritmens Jeśli by ktoś chciał śmiało puszczaj naklejkę dalej
Maciej Ritmann Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 W takim razie walić i tu i do mnie:)
Maciej Ritmann Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ech szkoda, że temat zmarł naturalnie. Szkoda, bo naklejka naprawdę fajnie wygląda na samochodzie, i szkoda, że jednak nie będzie rozpoznawania się wśród tłumu
darek_op Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Gdzie i u kogo można zamówic tą naklejkę. Jestem zainteresowany.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.