Damian-str Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Na razie BOCIAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 baxter12 napisał/a: Pierwsza nalepka Kolegi Qubatusa, ta z dużymi literami "RC" ja też się w takim razie na nią piszę, biała 15x15cm To ja też jestem zainteresowany ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Kto by chciał piszcie na PW to wyślę taką w dobrej jakości w PDF i w lustrzanym odbiciu, żeby można było wydrukować na drugiej stronie folii. Ja swoją zrobiłem po prostu tak, że wydrukowałem na "papierowej" stronie czarnej folii i wyciąłem. Jak macie inne pomysły na wykonanie to napiszcie w PW w jakiej formie i formacie to przygotować. Moja naklejka jest na A5 czyli 21x14,8 cm. Napiszcie którą chcielibyście, ale bierzcie pod uwagę, że są trzy. Pierwsza z samym napisem RC, druga pfmRC, i trzecia pfmrc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Ja polecę sklep znajomego który ma duży wybór naklejek rc na samochody http://www.folie-forsale.pl/ można tez znaleźć go na allegro kolega z chęcią wytnie wasze "własne projekty" np oznaczenia itp :mrgreen: mała naklejka na samochód kosztuje chyba z 5zł ps.jeżeli uważacie ze to zbędna reklama po prostu usuńcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Jestem, pisze z komorki, wiec sorry. Obecnie sie urlopuje, jak wroce to cos pokombinuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: JEEEEST MOTYL!!!! chyba temat w części zaknięty, ja już mam a ty? walić drzwiami i oknami do Qbatusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 ja już mam a ty? ritmens Jeśli by ktoś chciał śmiało puszczaj naklejkę dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 W takim razie walić i tu i do mnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ech szkoda, że temat zmarł naturalnie. Szkoda, bo naklejka naprawdę fajnie wygląda na samochodzie, i szkoda, że jednak nie będzie rozpoznawania się wśród tłumu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Gdzie i u kogo można zamówic tą naklejkę. Jestem zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.