piotrf3j/m Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Dziś też dostałem zadanie na 15 kwietnia 8) Mam zrobić prezentację "Jednodniowa wycieczka w nie sławne miejsca" Pomyślałem, że zrobię o SZD Bielsko-biała i Gss Żar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Panowie ja myślę ze takie zadawanie prac tego typu to po prostu lenistwo nauczyciela... po co on ma tłumaczyć, gadać itp. jak może zadać pracę do domu... to nie jest tylko z informatyki tak jest z większości przedmiotów... a na studiach to dopiero widać... 3 tygodnie temu pojechałem na laboratorium z systemów cadowskich do Gliwic... efekt: po 20 minutach wyszedłem z sali z zaliczeniem semestralnym na 5. facet stwierdził ze będzie miał jednego kolesia mniej i nie musi się tak wysilać... Kpina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Kolego Pawle , a nie myślałeś nad takim ciekawym tematem jak "modelarstwo"? Też można przedstawić sporo ciekawych rzeczy, fotografii, ciekawostek, a sporo przecież sam wiesz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabo Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Każda dobra prezentacja powinna zwierać: - stronę tytułową - plan prezentacji - wstęp (przybliżenie zagadnienia - kilka zdań o czym będzie prezentacja) - treść właściwą - literaturę (spis materiałów z których korzystano) Tak jak napisał któryś z przedmówców - nie sztuką jest czytać na głos to co jest napisane w prezentacji, lecz umieścić w niej mniej suchego tekstu i przygotować ciekawą mowę na temat haseł/zdjęć które przedstawiasz Slajdy powinny być ponumerowane, żeby słuchacz mógł w prosty sposób odwołać się do któregoś z nich. Tak samo rysunki/zdjęcia powinny mieć pod spodem: Rys.nr. Opis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.