pelikan1500 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Jeszcze KAWAŁEK POLSKIEJ WIZJI - czyli tego co mogło być kiedyś takie piękne i dobre jak angielski Spitfire czy niemiecki Bf-109 . Po wielkich trudach czasowych dzisiaj udało mi się GO skończyć bo już DŁUGO się PROSIŁ a akurat było TROCHĘ Li-poli do naładowania na JUTRO . Człowiek chciałby JE WSZYSTKIE sobie zostawić ale wynajęcie HANGARU przy dzisiejszych cenach ............. ach no cóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Jak zawsze piękny model, chowane podwozie to widzę u Ciebie juz standard - SUPER ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniol2005 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Moderator krawat Mu - za znęcanie się. Super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Moderator krawat Mu - za znęcanie się. Super. Popieram... Obśliniłem monitor. :devil: To powinno być karalne. :wink: Maszyna wyszła naprawdę piękna. Jak jeszcze zrobisz pełnokadłubowca, to będzie rewelacja. :mrgreen: Pozostaje tylko życzyć, żeby właśności lotne odziedziczyła po czymś innym niz oryginał. :wink: Ale kawał pięknej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Pozostaje tylko życzyć, żeby właśności lotne odziedziczyła po czymś innym niz oryginał. Szkoda, że wczoraj model nie został ulotniony ale nawet "stojący na lotnisku" cieszył oko - piekny jak cała prezentowana na zawodwch kolekcja. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Mirolek Sam widziałeś że nawet nie miałem czasu pogadać z potencjalnymi klientami o modelach a jeszcze musiałem no i oczywiście chciałem jako sponsor i częściowo organizator przyspieszyć odbywające się zawody .Może wezmę Jastrzębia lub Thunderbolta do Warszawy to jak będzie czas i kawałek pasa to sobie polatamy i zobaczymy co to warte są takie podwozia w ESA-ch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Dobry pomysł .... skoro ESA w Warszawie mają być nieformalnie to może będzie trochę czasu na plotki i spokojne loty. Nie_spokojne może też zaliczymy ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMisio Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Cześć mój sprzęt czeka na cieplejsze dni by go pomalować . Zastanawiam się nad dwoma malowaniami instytutu lub 111 eskadry. http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=6226 http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=6228 http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=6227 Pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 No no no przybywa polskich konstrukcji i to mnie osobiście cieszy . Fajnie że osprzęt upchałeś do wewnątrz kadłuba . Ja chyba swojego też będę oblatywać ale jak pogoda trochę się poprawi :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Ładnie to wychodzi .... Jak widzę koledzy się ostro zbroją na sezon 2011 - chyba tez muszę się zabrać za coś nowego bo Shinden nie spełnia pokładanych w nim nadziei. :roll: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Przerób go na Kamikadze... Nikt się nie odważy ciąć ci ogonka... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMisio Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam dzisiaj go oblatałem. Tak latającego modelu jeszcze nie miałem ( tak dobrze oczywiście ). Bójcie się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 To aż się BOJĘ swojego oblatywać jak twój Grzesiu tak dobrze lata :twisted: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.