Skocz do zawartości

PZL P-50 Jastrząb - wizja tego co mogło być

pelikan1500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze KAWAŁEK POLSKIEJ WIZJI - czyli tego co mogło być kiedyś takie piękne i dobre jak angielski Spitfire czy niemiecki Bf-109 . Po wielkich trudach czasowych dzisiaj udało mi się GO skończyć bo już DŁUGO się PROSIŁ a akurat było TROCHĘ Li-poli do naładowania na JUTRO .

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Człowiek chciałby JE WSZYSTKIE sobie zostawić ale wynajęcie HANGARU przy dzisiejszych cenach ............. ach no cóż :(

Opublikowano

Moderator krawat Mu - za znęcanie się.

Super.

Popieram... Obśliniłem monitor. :devil:

To powinno być karalne. :wink:

Maszyna wyszła naprawdę piękna. Jak jeszcze zrobisz pełnokadłubowca, to będzie rewelacja. :mrgreen:

Pozostaje tylko życzyć, żeby właśności lotne odziedziczyła po czymś innym niz oryginał. :wink: Ale kawał pięknej roboty.

Opublikowano

Pozostaje tylko życzyć, żeby właśności lotne odziedziczyła po czymś innym niz oryginał.

Szkoda, że wczoraj model nie został ulotniony ale nawet "stojący na lotnisku" cieszył oko - piekny jak cała prezentowana na zawodwch kolekcja.

ms

Opublikowano

Mirolek Sam widziałeś że nawet nie miałem czasu pogadać z potencjalnymi klientami o modelach a jeszcze musiałem no i oczywiście chciałem jako sponsor i częściowo organizator przyspieszyć odbywające się zawody .Może wezmę Jastrzębia lub Thunderbolta do Warszawy to jak będzie czas i kawałek pasa to sobie polatamy i zobaczymy co to warte są takie podwozia w ESA-ch.

Opublikowano

Dobry pomysł .... skoro ESA w Warszawie mają być nieformalnie to może będzie trochę czasu na plotki i spokojne loty.

Nie_spokojne może też zaliczymy :D

ms

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

No no no przybywa polskich konstrukcji i to mnie osobiście cieszy . Fajnie że osprzęt upchałeś do wewnątrz kadłuba . Ja chyba swojego też będę oblatywać ale jak pogoda trochę się poprawi :mrgreen:

Opublikowano

Ładnie to wychodzi ....

Jak widzę koledzy się ostro zbroją na sezon 2011 - chyba tez muszę się zabrać za coś nowego bo Shinden nie spełnia pokładanych w nim nadziei. :roll:

ms

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.