Janek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Mariusz, nie warto, będziesz się uganiał cały dzień a później urwiesz sobie taśmę o jego model... (sprawdzone) :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Na liste mnie wpisz bardzo prosze Nieuport i ił-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 A gdzie Skua? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 no i kto tu zataja informacje o sprzęcie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 na razie to z Warszawy nie dojechała i jak to sie będzie tak toczyć dalej to na Poznań nie wiem czy będzie gotowa. Napisałem nie dojechała ,a powinienem nie wyjechała. Arek takie kolesie ze Wsciekłych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Mariusz, ten ich model to jeszcze małe piwo, gorsze jest że odkryli jakieś dobre profile skrzydeł i to zataili... I to po tym jak żeśmy im tyle pomagali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 a tam Pies ich trącal wsciekły do tego jak ich potniemy bedą mieli większy obciach Jane wpiszesz mnie na tą liste ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Na listę wpisuje Marcin, pewnie niebawem wpisze, ja maila już wysłałem wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 przecież oglądałeś to skrzydło i powiedziałeś że to zwykła naca 2412 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Panowie o czym to pisujecie. Jak donoszą Cia,KgB,ZSMP i Polski Cukier kolega RURA już szykuje nowy przecinak który ma przecinać wszystkie samoloty. A jak RURA coś takiego wykona to strach się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Arek nie cwaniakuj, jak nie wyjawicie przed WASG-iem jakie to profile to będzie oznaczało, że działacie na szkodę drużyny narodowej (utrzymując wrogie technologie w tajemnicy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 działacie na szkodę drużyny narodowejTo samo Cia donosi że WASG już takie profile widział w modelu Romana M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Arek nie cwaniakuj, jak nie wyjawicie przed WASG-iem jakie to profile to będzie oznaczało, że działacie na szkodę drużyny narodowej (utrzymując wrogie technologie w tajemnicy). nie no teraz to troche chyba troche za wysoka nuta, mimo wszystko to tylko zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zabawa? to podaj nazwę profilu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 I nazwe samolotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDYXYZ Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 szkoda słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 proponuje zakopać toporki, i zająć się przygotowaniami do zawodów. :mrgreen: nadmiar adrenaliny upuścimy 24.10 :mrgreen: a dlaczego na liście IWW mam zaznaczone że nielatam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 dlaczego na liście IWW mam zaznaczone że nielatam Dlatego bo nie podałeś samolotów w WWII - to kara hehe. Co do toporków to chyba nie były "wykopywane" - cały czas były w pogotowiu AHA dodaję istotny szczegół - wszyscy nocujący - muszą posiadać śpiwór, poduszkę itp, ponieważ baza noclegowa nie oferuje pościeli. Cena za łóżko (pokoje 2 i 3 osobowe) to 20 zł/nocleg. http://aimeiz4.homeip.net/pub4/aircombat/20100424_chrcynno/lista_pilotow.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 PRAGNĘ PRZYPOMNIEĆ WSZYSTKIM UCZESTNIKOM RYWALIZACJI W IIWW: Od 01.01.2010 silniki .21 i .25 mają nowe max rpm 15.500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goras Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 dzięki za zabawę chociaż w moim przypadku nie trwała ona zbyt długo (tylko dwa loty) w tym jeden uwieczniony Dla mnie sukcesem był sam start i polatanie, niestety model nie latał jakbym chciał stąd i pełnej satysfakcji brak ale dramatu nie było a będzie lepiej. Pozdrawiam, dziękuję organizatorom i gratuluje miszczowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.