Skocz do zawartości

24.04.2010 Warszawa

pacek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na razie to z Warszawy nie dojechała i jak to sie będzie tak toczyć dalej to na Poznań nie wiem czy będzie gotowa. Napisałem nie dojechała ,a powinienem nie wyjechała.

Arek takie kolesie ze Wsciekłych

Opublikowano

Panowie o czym to pisujecie.

Jak donoszą Cia,KgB,ZSMP i Polski Cukier kolega RURA już szykuje nowy przecinak który ma przecinać wszystkie samoloty.

A jak RURA coś takiego wykona to strach się bać

Opublikowano

Arek nie cwaniakuj, jak nie wyjawicie przed WASG-iem jakie to profile to będzie oznaczało, że działacie na szkodę drużyny narodowej (utrzymując wrogie technologie w tajemnicy).

Opublikowano

działacie na szkodę drużyny narodowej

To samo Cia donosi że WASG już takie profile widział w modelu Romana M.
Opublikowano

Arek nie cwaniakuj, jak nie wyjawicie przed WASG-iem jakie to profile to będzie oznaczało, że działacie na szkodę drużyny narodowej (utrzymując wrogie technologie w tajemnicy).

nie no teraz to troche chyba troche za wysoka nuta, mimo wszystko to tylko zabawa.

Opublikowano

proponuje zakopać toporki, i zająć się przygotowaniami do zawodów. :mrgreen:

nadmiar adrenaliny upuścimy 24.10 :mrgreen:

a dlaczego na liście IWW mam zaznaczone że nielatam?

Opublikowano

dlaczego na liście IWW mam zaznaczone że nielatam

Dlatego bo nie podałeś samolotów w WWII - to kara hehe.

Co do toporków to chyba nie były "wykopywane" - cały czas były w pogotowiu :)

AHA dodaję istotny szczegół - wszyscy nocujący - muszą posiadać śpiwór, poduszkę itp, ponieważ baza noclegowa nie oferuje pościeli.

Cena za łóżko (pokoje 2 i 3 osobowe) to 20 zł/nocleg.

http://aimeiz4.homeip.net/pub4/aircombat/20100424_chrcynno/lista_pilotow.htm

Opublikowano

PRAGNĘ PRZYPOMNIEĆ WSZYSTKIM UCZESTNIKOM RYWALIZACJI W IIWW:

Od 01.01.2010 silniki .21 i .25 mają nowe max rpm 15.500

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dzięki za zabawę chociaż w moim przypadku nie trwała ona zbyt długo (tylko dwa loty) w tym jeden uwieczniony

Dla mnie sukcesem był sam start i polatanie, niestety model nie latał jakbym chciał stąd i pełnej satysfakcji brak ale dramatu nie było a będzie lepiej. Pozdrawiam, dziękuję organizatorom i gratuluje miszczowi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.