Paweł R Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Czy ktoś z Was mocował telefon, cyfrówkę itp. do modelu? Może macie jakieś fotki jak rozwiązaliście mocowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Kilka razy mocowałem nokię N95 w kabince EG PRO. Zdjęcia niezłe, video tez. Niestety niemam zdjęc obrazujących zamocowanie telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Może macie jakieś fotki jak rozwiązaliście mocowanie? Hmm, dawien dawno temu mialem takie mocowanie, jak na fotkach ponizej. Pod montaż aparatu zrobilem jeszcze przykrywkę z depronu 6mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Ja pokaże mocowanie aparatu w Easy Star.(może się przyda) Tak więc: :arrow: Przy serwie do aparatu polecam przymocować gąbkę, tak jak jest to pokazane na zdjęciu. Gąbka jest sprężysta przez co dopasuje się do przycisku aparatu przy wykonaniu pełnego obrotu serwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Bardzo ciekawe. Stukrotne dzięki ;] Miała to być wersja testowa ale telefon tak pewnie siedzi że chyba nie ma sensu tego zmieniać. EDIT: wydzieliłem posty do nowego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Jeżeli możesz to spróbuj dać aparat tak aby patrzył możliwie jak najbardziej w kierunku lotu a najmniej w bok. Będą ostrzejsze zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Jeżeli możesz to spróbuj dać aparat tak aby patrzył możliwie jak najbardziej w kierunku lotu a najmniej w bok. Będą ostrzejsze zdjęcia.Tak jest wojtas aparat ma patrzeć najlepiej do przoduTak wyglądało moje mocowanie uniwersalne bo pasowało i do EG i do ES Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 W takim razie będę mieć co do roboty ;] Postaram się zrobić tak jak Wojtek pisał mi na GG tzn. aparat skierować bardziej w dół bo tak jak jest to chwyta więcej horyzontu niż ziemi. Obrócę też bardziej w stronę śmigła coby patrzył bardziej na przód - zarazem nie będzie widać skrzydła w kadrze lecz nie za bardzo żeby znów śmigła nie łapało. Plus ES jest taki że śmigło ma z tyłu Bardzo dziękuję za zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 To moje mocowanie było też na EG a zdjęcie robisz i tak podczas szybowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Dziś zaopatrzę się w sklejkę i zrobię jakieś inne mocowanie bo skoro mogę mieć lepsze to dlaczego mam latać z tym Telefon będzie jak najbardziej skierowany ku przodowi, a zarazem pod kątem do dołu coby więcej ziemi chwytać niż horyzontu. Później się pochwalę co stworzyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.