Arturo Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Tom, Nr telefonu zapisany.Po Nowym Roku na pewno się odezwę .Dołączam się do życzeń.Pozdrawiam !
solutatio Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Panie Adamie ten mój "Meserek" to wstep do ćwiczeń z Kolem aby później zatakować chłopaków z Piły, ale Prezes cos się ociąga aby zrobić drugiego dla wnuka do walki. pozdrawiam
ahaweto Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 No to będzie się w Wilczych Laskach działo :shock: Były Święta może Henio był mocno zajęty w ... kuchni :roll:
Henio Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Adaś a Ty wiesz jak ja potrafię wode gotować
jędrek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Witam Adaś a Ty wiesz jak ja potrafię wode gotować Taaaa.. tylko dlaczego zawsze na "twardo" :rotfl:
ahaweto Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 :mrgreen: Henio, ja też mam ,,talent,, do gotowania. Od niechcenia potrafię ją zagotować nawet na ,,gięsto,,
ahaweto Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Henio bardzo pięknie zaprezentowałeś się ze swoim modelem Modelarz 12/2011 artykuł o X jubileuszowym pikniku modelarskim w Wilczych Laskach.
jędrek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Witam Przeglądając fotki z latania na naszym lotnisku znalazłem takie cuś się przyczepiły do modelu .
Remik M Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Poznaję :crazy: ,to nasz miejscowy ,,Dywizjon Orłów'' he he ,próbują pokazać ,kto rządzi na lotnisku ,ciekawe co one sobie myślą -lata taka pstrokata popierdółka ze śmigłem na dziobie i hałasuje :lol2:
Remik M Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Witam Dziś pogoda dopisała ,piękne słońce ,słaby wiaterek i błękitne niebo ,więc zaroiło się na naszym lotnisku .Kolega Marek Tołoczko przywiózł nowy szybowiec w celu oblotu ,po niewielkich regulacjach model został wypuszczony z ręki przez właściciela ,jednak nie obeszło się bez niewielkiego krecika i model poszedł do serwisu ,może następnym razem będzie lepiej.Poza tym latały 2 śmigłowce ,pilotowane przez Kola i Norberta ,który wyczyniał w powietrzu niesamowite fikołki ,zaprzeczające chwilami prawom aerodynamiki .Odwiedzili nas też zaprzyjaźnieni modelarze z Bytowa i zaprezentowali w locie model elektryczny japońskiego myśliwca .Ogólnie dzień był bardzo udany i obeszło się bez strat ,pomimo wielu lotów -oby tak dalej :wink: Marek przygotowuje model do lotu jeszcze przed lotem Kolega Mirek z szybowcem ,,Falcon '' Norbert szykuje śmigłowiec do lotu śmigłowiec w locie plecowym nowy szybowiec Norberta model kolegów z Bytowa Mario z ,,Gwiezdnych Wojen ''hi hi czasami przelatują nad nami takie modele -A 380 Pozdrowienia od wszystkich Słupszczaków
Remik M Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Witam Dziś pogoda dopisała ,piękne słońce ,słaby wiaterek i błękitne niebo ,więc zaroiło się na naszym lotnisku .Kolega Marek Tołoczko przywiózł nowy szybowiec w celu oblotu ,po niewielkich regulacjach model został wypuszczony z ręki przez właściciela ,jednak nie obeszło się bez niewielkiego krecika i model poszedł do serwisu ,może następnym razem będzie lepiej.Poza tym latały 2 śmigłowce ,pilotowane przez Kola i Norberta ,który wyczyniał w powietrzu niesamowite fikołki ,zaprzeczające chwilami prawom aerodynamiki .Odwiedzili nas też zaprzyjaźnieni modelarze z Bytowa i zaprezentowali w locie model elektryczny japońskiego myśliwca .Ogólnie dzień był bardzo udany i obeszło się bez strat ,pomimo wielu lotów -oby tak dalej :wink: Marek przygotowuje model do lotu jeszcze przed lotem Kolega Mirek z szybowcem ,,Falcon '' Norbert szykuje śmigłowiec do lotu śmigłowiec w locie plecowym nowy szybowiec Norberta model kolegów z Bytowa Mario z ,,Gwiezdnych Wojen ''hi hi czasami przelatują nad nami takie modele -A 380 Pozdrowienia od wszystkich Słupszczaków
ahaweto Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Jak widać, przy pięknej pogodzie wszyscy wylegli na lotniska
ahaweto Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Jak widać, przy pięknej pogodzie wszyscy wylegli na lotniska
jędrek Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 Witam Trochę fotek z dzisiejszego latania. Planowany był oblot Su 26 Prezesa Henia, niestety niespodziewane kłopoty z zapłonem zniweczyły plan. Ale nadrobimy .
erapin Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Co ta za Piper na tym ostatnim zdjęciu ? Jaka rozpiętość i silnik ? Mam takiego piperka podobnych gabarytów i zastanawiam sie czy zrobić go na elektryka czy spaline... Mój ma koło 1,5m rozpietosci.
Tom Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 W sobotę 28 lipca odbył się piknik lotniczy na lotnisku Aeroklubu Słupskiego w Krępie. Poniżej link do fotek w naszej lokalnej gazecie. http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/gallery?Site=GP&Date=20120728&Category=SLUPSK&ArtNo=728009993&Ref=PH&Params=Itemnr=3
ahaweto Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 Heniu, zobacz jak spodobał im się twój model http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__28429__cri_cri_mc_15_scale_microlight_1778mm_balsa_arf.html więc go ,,skopiowali,, . I co ty na to ?
ahaweto Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Wszystkim słupskim kolegom-modelarzom życzę w Nowym 2013 Roku dobrej pogody i wspaniałej termiki na waszym lotnisku. Zdrowia i pomyślności w życiu osobistym.
Tom Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 O matko tak rzadko tu zaglądam że przeoczyłem, przepraszam. Bardzo dziękuję za życzenia w imieniu kolegów i swoim. Ze swojej strony życzę Ci Adam dużo zdrowia i jeszcze raz pieniędzy :-), oraz wszystkim naszym wspólnym kolegom. Pozdrawiam Tomek
jędrek Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Witam Dawno tu nic nie pisaliśmy, a dzieje się cały czas. Trochę fotek z dzisiejszego popołudnia Prezes z nowym wynalazkiem modlitwa przed rozruchem - Kolo w swoim żywiole https://www.youtube.com/watch?v=rkXEvbDxsCs start prezesowego wynalazku, trochę nieudany, trza zrobić wyrzutnię i będzie OK https://www.youtube.com/watch?v=DhCMQYCM04U
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.