Jedrula Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Sprawa jak w temacie posiadam kamerkę w pilocie do samochodu (chyba podobna do gumcam), kamerka brała udział w 3 kraksach nie poważnych, po których działała bez problemu. Próbuję ją dzisiaj włączyć włącza się ale nie chce nagrywać, podłączam ją do komputera nie czyta jej a kamera przechodzi w stan ładowania zostawiam ja tak na godzinę i dalej nic kilka razy resetowałem ją co nie przyniosło efektu. Proszę o radę co zrobić ew. gdzie oddać do naprawy. Jedrula mozesz w temacie pisac o co chodzi ? i odsylam do regulaminu punktu o nazwie tematu.Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Taniej wyjdzie kupno nowej niz naprawa Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Moze karta SD padła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ok. będę pisał bardziej zrozumiale. W tej kamerze nie ma karty, ma pamięć wewnętrzną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Aha no to kup nową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Tyle to też wiem interesuje mnie czy są jakieś szanse naprawy a jeśli tak to gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Jesli juz to naprawa AGD i RTV ale na 90% jak napisał Jan nie bedzie się opłacało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Chyba faktycznie pomyślę nad kupnej nowej myślałem o tym http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=9178 tylko nie wiem jakiej klasy jest obraz z tej kamery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 moze wez sobie te co ja przedstawilem w temacie: jaka kamera najlepsza na karte sd mala tania i obraz fajny edit http://cgi.ebay.co.uk/Mini-DV-HIDDEN-DVR-Sports-Video-Camera-Spy-cam-MD80_W0QQitemZ160421698404QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2559e0db64 to wyjdzie niecale 50 zl plus trzeba dokupic karte jak ktos nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 W giełdzie dopiero co była oferta FCO2 za 100zł. Może jeszcze wisi? A będzie nieco lepsza. Co do jakości, to masz pełno filmów z tej kamery na Youtubie. np: http://www.youtube.com/watch?v=knLQgAVc76I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Dziwne, na prawdę dziwne kamerka przeleżała noc i dzisiaj działa bardzo poprawnie, aż za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.