Jedrula Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Sprawa jak w temacie posiadam kamerkę w pilocie do samochodu (chyba podobna do gumcam), kamerka brała udział w 3 kraksach nie poważnych, po których działała bez problemu. Próbuję ją dzisiaj włączyć włącza się ale nie chce nagrywać, podłączam ją do komputera nie czyta jej a kamera przechodzi w stan ładowania zostawiam ja tak na godzinę i dalej nic kilka razy resetowałem ją co nie przyniosło efektu. Proszę o radę co zrobić ew. gdzie oddać do naprawy. Jedrula mozesz w temacie pisac o co chodzi ? i odsylam do regulaminu punktu o nazwie tematu.Jan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janosik72 Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Taniej wyjdzie kupno nowej niz naprawa Jan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ECO400 Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Moze karta SD padła? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jedrula Posted April 8, 2010 Author Share Posted April 8, 2010 Ok. będę pisał bardziej zrozumiale. W tej kamerze nie ma karty, ma pamięć wewnętrzną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ECO400 Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Aha no to kup nową Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jedrula Posted April 8, 2010 Author Share Posted April 8, 2010 Tyle to też wiem interesuje mnie czy są jakieś szanse naprawy a jeśli tak to gdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ECO400 Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Jesli juz to naprawa AGD i RTV ale na 90% jak napisał Jan nie bedzie się opłacało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jedrula Posted April 8, 2010 Author Share Posted April 8, 2010 Chyba faktycznie pomyślę nad kupnej nowej myślałem o tym http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=9178 tylko nie wiem jakiej klasy jest obraz z tej kamery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janosik72 Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 moze wez sobie te co ja przedstawilem w temacie: jaka kamera najlepsza na karte sd mala tania i obraz fajny edit http://cgi.ebay.co.uk/Mini-DV-HIDDEN-DVR-Sports-Video-Camera-Spy-cam-MD80_W0QQitemZ160421698404QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2559e0db64 to wyjdzie niecale 50 zl plus trzeba dokupic karte jak ktos nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 W giełdzie dopiero co była oferta FCO2 za 100zł. Może jeszcze wisi? A będzie nieco lepsza. Co do jakości, to masz pełno filmów z tej kamery na Youtubie. np: http://www.youtube.com/watch?v=knLQgAVc76I Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jedrula Posted April 9, 2010 Author Share Posted April 9, 2010 Dziwne, na prawdę dziwne kamerka przeleżała noc i dzisiaj działa bardzo poprawnie, aż za. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.