Olorin Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Spokojnie wyniki zrobiłem na www. Są dokładnie rozpisane wszystkie rundy a oto link: WYNIKI WYNIKI WYNIKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Ale nacięliście w finale WW2, pogratulować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Rober nic nie pisze o niedzielnych zawodach o miano najlepszego zawodnika z Bolesławca bo chyba jeszcze nie wierzy w to co się stało :devil: . Przyjechaliśmy na 8:00, pogoda była ładna, ale zanim rozłożyliśmy się z całym sprzętem zaczęło padać. Nawet lać bym powiedział :evil: Rober modlił się chyba o ten deszcz i ciągle nalegał, aby rozdać nagrody według sobotnich wyników, aż nagle :jupi: przestało padać. :jupi: 3 walki po 5 minut wyłoniły prawdziwego mistrza :devil: Skromny jestem, wiem. :mrgreen: 1. Daniel Skiba 2. Robert Felczyński 3. Kamil Naskręt 4. Sergiusz Pogwizd Reszta zdezerterowała. Ich strata. Zabrakło fotoreportera, aby uwiecznić zestrzelenie mojej Aircobry. 2 godziny dzisiaj to sklejałem - Robercie :twisted: Następne spotkanie w Bolesławcu dopiero w październiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Pniesz sie w góre Daniel - gratulacje! Poniżej, fotki mojego autorstwa z sobotniej BARDZO UDANEJ IMPREZY http://picasaweb.google.com/Djarek62/FotkiBolesAwiec# http-~~-//www.youtube.com/watch?v=T729YWHivr0 Trochę długi wstęp i zakonczenie, ale miało byc prawie od poczatku do konca. Przepraszam za format - starałem sie ale tuba jakos dziwnie rozwaliła format filmu - wszyscy są szczupli i wysocy..., ale to chyba nie wada :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 w lokalnej tv lecialo własnie o tych zawodach jak zwykle pochrzanili coś powiedzieli ze te modele latają 200km/h Przyznac sie kto udzielil takich informacji :twisted: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Dopiero dzisiaj udało mi się ściągnąć ten filmik. (Mój transfer powala na kolana) Najbardziej podobała mi się moja minka z rozwalonym KI-61. :ble: Dziękujemy za piękną fotorelację z imprezy. Szkoda, że nie mogłeś przyjechać z Bartkiem do mnie po zawodach. Też było fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Też było fajnie Napewno było fajnie, następnym razem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlJan Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 W związku z kłopotami z komputerem dopiero teraz moge przekazać podziękowania w imieniu organizatorów zawodów wszystkim zawodnikom za sportową i koleżeńską rywalizacje na zawodach. Natomiast sponsorom :Prezydentowi Miasta Bolesławca,Dyrektorowi MOSiR oraz firmie cyber-fly.pl za możliwość przeprowadzenia imprezy i ufundowanie nagród. Szczególne Podziękowania dla Djarek62 za udostępnienie prywatnie swoich zdjęć a przede wszystkim za super opracowanie dokumentacji fotograficznej i filmowej z bolesławieckiej imprezy na forum pfmrc.Chciałbym dodać ,że 90% modeli /łącznie z modelami zwycięzców/ w zawodach pochodziło z Firmy cyber-fly.pl i wszystkie latają bardzo dobrze co pokazują fotki DJ. Wszystko dla prmocji ESA AIRCOMBAT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.