Patryk Sokol Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Jako, że matura męcząca była to trzeba dawać mózgowi odpocząć Miłego oglądania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablolotnik Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 No powiem ci szczerze: ja bym tak nie potrafił A trudno na tym wynalazku sie jezdzi :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Oto mistrz lotów w nyskiej spółdzielni Dobrze widzę, że brakuje węglowego "podwozia" ? Ciekawe czy domyślisz się kto siedzi pod tym nickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Patryk potrzebował pojazdu, aby ni stracić zasięgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Nieźle, ja kiedyś próbowałem jeździc na takim monocyklu ale nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Jakąś mnie to nie dziwi ... podczas sesji letniej ze schodów akademika na nartach ....... no to były czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.