michal888 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 popytaj w sklepie Emodel cos sprzedawca mowil o jakichs studentach... ,popytaj tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Dzięki, już straciłem nadzieję, że ktokolwiek odezwie się w tej sprawie. Zapytam, jak tylko będę w Rzeszowie. To ten sklep koło dworca, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 U nas się lata. Esa się zawsze znajdzie. Mnie teraz w Rzeszowie nie ma, ale: http://sknl.prz.edu.pl/joomla/index.php Pogadaj z Maćkiem najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Wielkie dzięki w końcu się po miesiącu ruszył temat. Zadzwonię do niego przed wyjazdem do Rzeszowa, to może się na jakąś walkę umówimy A jak byś się z nim wcześniej widział to powiedz, że taki jeden oszołom poszukuję latających ESA w tamtych okolicach :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Kuba - widzę, że zmieniłeś wątek w ramach regionu - jutro wolne i można coś "pokombacić". ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Powracajac do tematu , ja latam w okolicach blokow trzebownisku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szirokez Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 A kto lata w Strażowie? Ja latam w Strażowie razem z grupką zapalenców. Mamy tam lotnisko, wykoszona trawkę a kolega prowadzi tam również dla chetnych przyszłych pilotów szkołę latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 ...a kolega prowadzi tam również dla chetnych przyszłych pilotów szkołę latania Wiem, widziałem wątek o zawodach, niestety nie udało ni się wybrać. Wysłałem w moim imieniu brata, ale nie wiem też w końcu czy dotarł Spotkałem kiedyś na lotnisku w Czyżynach jednego z Was możliwe, że to nawet byłeś Ty szirokez, niestety z avatara nie mogę potwierdzić na 100%. Podobno (ten kogo spotkałem tak powiedział), że jak wystartuję tam na tym Waszym lotnisku to się zaraz chłopaki zbiegną bo mieszkają w okolicy. Byłem, latałem, nikogo nie spotkałem Ale twardy jestem i następnym razem jak będę u brata to na pewno wezmę modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szirokez Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 W Czyzynach pewnie spotkałeś mojego znajomego, często bywa w Krakowie. Zapraszamy jak tylko bedziesz w pobliżu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechoo Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Witam wszystkich, jak będziecie latać w okolicach Rzeszowa dajcie znać, chętnie wybiorę się (na razie) popatrzeć. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basing Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Jak tylko pogoda pozwala modelarze spotykają się tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechoo Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 spoko, ale w jakie dni w jakich godzinach można tam coś zobaczyć? dzisiaj np? około której? miejsce znajdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szirokez Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 W Strażowie w wekendy można nas spotkać, jak ładna pogoda, zapraszamy w tygodniu tez czasami póżnym popołudniem ktos jest. Mozna dzwonić ewentualnie na podany nr tel na naszej stronce, http://www.rc-lipol.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basing Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Loty odbywają się głównie w soboty i w niedziele popołudniowych ale i w tygodniu jeśli pozwala na to pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szirokez Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 W najbliższy weekend tj. 6-7.08.2011 na naszym skromnym lotnisku w Strażowie organizowany jest mały meeting, wszystkich chętnych lubiących lużna atmosferę i wspólne latanie serdecznie zapraszamy. Szczegóły i mapka dojazdu na naszej stronie:http://www.rc-lipol.pl/dni.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechoo Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 byłem, widziałem, latałem!!! świetnie się bawiłem. dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RC-LIPOL Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Witam wszystkich modelarzy i zapraszam na "BITWĘ O RZESZÓW" szczegóły na www.rc-lipol.pl/zawody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RC-LIPOL Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Dziękujemy wszystkim uczestnikom za udział w I Bitwie o Rzeszów, zawodach Aircombat ESA. Pomimo niekorzystnych prognoz, w dniu zawodów pogoda dopisała. Do walki zagrzewało nie tylko słonko, ale i smaczna kiełbaska z grila. Zawody więc uznajemy za udane. Zwycięzcom gratulujemy !!! miejsce I WWII - Grzegorz Łobodziński miejsce II WWII- Marcin Ząbek miejsce III WWWII- Bartek Jakubiec Dziękujemy sponsorom: - Hurtownia sportowa - SK SPORT www.sk-sport.pl - Sklep modelarski RC-LIPOL więcej zdjęć i relacje z zawodów nagraną przez TVP można zobaczyć na stronie http://www.rc-lipol.pl/galeria Kolejne zawody na wiosnę , mile widziane sugestie związane z organizacją i konkurencjami. Wszelkie informacje związane z tym tematem prosimy przesyłać na adres e-mail: zawody@rc-lipol.pl w temacie "zawody". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RC-LIPOL Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich zawodników obecnych ciałem i duszą i zapraszam na film: do zobaczenia na kolejnej imprezie, tym razem halowej, więcej informacji już wkrótce, na naszej stronie www.rc-lipol.pl Już nie długo ruszamy z otwarciem modelarni lotniczej w Rzeszowie, osoby zainteresowane uczestnictwem w zajęciach prosimy o kontakt na: piotr@rc-lipol.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeski Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 RC-LIPOL, Będziecie w zimie wynajmować halę do latania? Chętnie bym się przyłączył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.