ozi27 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witam, sto lat mnie tu nie bylo, ja raczej startuje zawodniczo-plywająco, choc cos do latania jakos samemu nigdy sie nie chce latac, tez lataczem nie jestem jakimś super. A gdzie macie tereny latające? Fajne zdjecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Latamy w Płonnie obok Barlinka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi27 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 No to kawalek od GW, macie jakies regularne spotkania? np soboty lub nd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Teraz jak dzień krótki latamy głównie w weekendy, ale w sezonie dodatkowo ze 2-3 razy w tygodniu. Oczywiście jak pogoda pozwala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1303 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Adrian daj jakąś mapkę - dokładnie w którym miejscu, i jak najlepiej dojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Cześć Jarek Załączam mapkę gdzie dokładnie latamy. Dojazd jest bardzo prosty. Droga Barlinek - Choszczno/Pełczyce, zjechać na Płonno, przejechać prosto przez całą wioskę i skręcić w lewo. Jeśli ktoś ma się ochotę do nas wybrać, niech zostawi mi nr tel. na privie - zadzwonię jak będziemy się wybierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Dzisiaj oblatałem MX 2 kupiony od kol. z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 No,no nie liczy się ,filmik gdzie ? Ładny modelik ,piana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Piana, piana... widzisz problem w tym, że to głównie ja robię fotki a reszta ma w d....ie. Daawwnnoo nie latałem elektrykami, no i ten mi jakoś pikał po ok. 15 min latania, ale go nie zrozumiałem... i miał twardsze lądowanie ...ale wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 widzisz problem w tym, że to głównie ja robię fotki a reszta ma w d....ie Jakbym to znał ze swojego podwórka tzn.lotniska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Tym się jeszcze nie chwaliłem, ale tak wygląda Hero po lekkiej glebie z 1,5 m . Niestety fatalna konstrukcja. Gdybym to zrobil Midget Mustangiem z WM pewnie otrzepałbym go z ziemi i wyczyścił gaźnik, a tu taka maskracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Czasem krety sie zdarzaja , ale tak to jest u modelarzy latajacych. Kiedys jak bedzie cieplej to wybiore sie na to wasze lotnisko w Plonnej. Pozdrawiam modelarzy Jerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Panie Jerzy: lotnisko w Płonnie ...a co słychać w Gorzowie ? Latacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Kolego Adrianie! Narazie jeszcze nie latamy bo NOWY Prezydent zamknoł nam 1 stycznia klub FENIKS na klodke z lancuchem i do dzisiaj nawet nie mozemy sie dostac do naszych modeli. Tak to jest z administracja ktora jest wazniejsza nadewszystko to przeciez Oni rzadza i co tam dla nich jakis KLUB . No i zostalismy na lodzie przez glupie decyzje. Teraz czekamy i chyba zrobimy Panu Prezydentowi przed Gabinetem w ktorym sie okopal jakas manifestacje bo to modne.Narazie czekamy ?????????? Pozdrawiam wolnych modelarzy . Jerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Polatali.... Oblot trenerka + Pierwszy lot kolegi Pawła spaliniakiem oraz ponowny oblot Midget Mustanga po wymianie napędu z MVVS 12,7 na OS Max 15 sx h spec pump. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qkkq Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Chciałbym się dowiedzieć jak teraz to w Gorzowie wygląda ? Można gdzieś polatać ? Jak z klubem od czasu ostatniego postu tutaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Wrzucę chociaż fotkę, może coś się ruszy w temacie. W Barlinku cały czas latamy. Gdyby ktoś miał ochotę - zapraszamy. Kontakt na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi27 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Chciałbym się dowiedzieć jak teraz to w Gorzowie wygląda ? Można gdzieś polatać ? Jak z klubem od czasu ostatniego postu tutaj ? NIc sie nie zmienilo :-/ dalej nie ma klubu a z tego co wiem to mozna polatać na Sląskiej na łakach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Dalej macie modele w areszcie ? Jak często się spotykacie ? Może to my przyjedziemy do was, z resztą już kiedyś byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi27 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Ja swoje modele mam zawsze u siebie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi