Volleyboy Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Witam serdecznie. Czy Gorzów Wielkopolski lata? ;-) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Taaaaak Gorzow Wlkp lata i to intensywnie teraz szykujemy sie na Wilcze Laski . Pozdrowienia dla wszystkich ktorzy szykuja sie na Wilcze Laski i podziekowania niestrudzonemu Piotrkowi za ich organizację i zaangażowanie w tak fantastyczna impreze. Uważam że impreza w Wilczych Laskach co do wielkości jest podobna do imprezy w Żar. Jerzy ------------------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Panie Jerzy a gdzie latacie? Ja w chwili obecnej jestem w Gorzowie Wielkopolskim i wszystko wskazuje na to ze juz tu zostane ;-) warto więc było by się poznać i umówić na wspólne latanie. Obecnie latam w Łupowie. Dobytek nie wielki bo prawie całość pozostała w rodzinnym mieście ale mam przy sobie Herona, małe skrzydełko i powoli szykuje się klon Fun Cuba. Gdyby wybierał się Pan na loty, proszę dać znać gdzie i o której . Postaram się przyjechac. Pozdrawiam serdecznie. Tadek. P.S. Właśnie stoję przy I cisza faktycznie. Zaglądając przez okna widać modele itp. Szkoda że miasto w taki sposób postępuje... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Panie Tadku my z tatą szykujemy lotnisko a Pan nas zostawił za głosem serca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 He he ;-) no niestety Janek. Ciebie też to kiedyś czeka ;-) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi27 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Witam, na latanie tez jestem chetny, Pan Jerzy obecnie troche wczasuje :-) ja mam czasami czas w tygodniu a tak to róznie, latam ASW 15 ale rzadko i pewnie wyszedlem z wprawy ;-) i mam do oblatania YAK 54 i fajnie by bylo jak by ktoś mi pomogł. pozdr PS moge tel na PW wyslać swoj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 No pogoda obecnie nie bardzo dopisuje na latanie.. :-( Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Jutro w sobote rano jade do Wilczych Lasek szkoda ze z Gorzowa nikt nie jedzie, ale wszyscy zapracowani! Jerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Ja niestety na urlopie :-( Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Ktoś lata w tym tygodniu pod wieczór? ;-) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Modelarze z Gorzowa i okolic! Podobno w sobote ma byc dobra pogoda i warto chyba polatac na łąkach na Slaskiej , a wiec zapraszam tak ok godz 15 -16 (15.10,2016r) Jerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Ja odpadam. Praca Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Pewnie dostanę "Złotą łopatę" za forumowe wykopaliska... ale niech stracę ? Kończę powoli Ultimate z RCGF 61 i niedługo oblot nowej maszyny na barlineckiej ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Świetny model. Mam go z silnikiem OS 90 suprass (nitro). Wspaniale się prowadzi. Przy oblocie trochę zadzierał, ale skorzystałem z możliwości ustawienia kąta zaklinowania statecznika poziomego i teraz jest "gitara" Tę skalę naniosłem sam w momencie montażu modelu. Do oblotu środek krawędzi natarcia był na środku, a teraz jest tak jak na zdjęciu. Dopiero teraz doczytałem ? że silnik to RCGF 61. Ja mam ten mniejszy model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Ultimate gotowy? Waga 7.68 kg. Obciążenie płata 84 g. Nie wiem skąd producent wziął 5.90-6.81 kg. Zrobiłem w życiu kilka ARF'ów, ale przy żadnym nie było tyle roboty co przy tym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 C.d. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 to niezłe loty tam macie może wątek konkretny dotyczący budowy warto było by założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 W dniu 17.10.2020 o 21:30, cyrax_ojz napisał: to niezłe loty tam macie może wątek konkretny dotyczący budowy warto było by założyć Pomyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi