Acerek Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Jak w temacie lepiej kupić zebre czy jakąś inna niemarkową aparaturę Nie wiem czy jest taka wielka roznica,pomiędzy tymi aparaturami,czy może zostać na razie (do wakacji) na aparaturze od pelikana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 lepiej kup coś używanego markowego - szukaj okazji :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acerek Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 tzn.jednak Wybrać Hiteca albo coś w tym stylu (np.Flasha) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Jak w temacie lepiej kupić zebre czy jakąś inna niemarkową aparaturęWiesz, zebra to też nie jest jakiejś średniej klasy sprzęt, ba, nawet zdaje mi się że bardziej z nizszej. czy może zostać na razie (do wakacji) na aparaturze od pelikana ? Zdecydowanie obstawiałbym za tą opcją, bo do wakacji został raptem miesiąc, a aparatury co miesiąc nie zmieniasz. A jak do wakacji nazbierasz jeszce trche to poszukaj uzywke mx-12s albo zwykłego mx-12 i masz radyjko na dobre lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertFab Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ja mogę co najwyżej wypowiedzieć się na temat zebry. Posiadam Zebrę 4FM PR0 35MHz 4ch i jestem w zupełności zadowolony. Zasięg jaki uzyskałem to bite 750m na oryginalnym odbiorniku po zmianie anteny. Ale jak masz radio od Pelikana to na razie nie zmieniaj na Zebre ponieważ jest to zbyteczne... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acerek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 I miałbym jesczę jedno pyt.czy lepszy na początek jest Hitec Optic 6 czy Sanwa RD 6000 Na święta prawdopodobnie będę zmieniał na DX6i albo coś takiego więc mam pytanie do starczy do świąt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Których Świąt ( który rok ) :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ja omijam Zebre szerokim łukiem. Przejrzyj oferte HC - aparatura HK6 albo Turnigy 9x :wink: Obie oscylują w cenie kompletu Zebry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acerek Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 @ Buwi777, no w tym roku (się na prezent dostanie xD ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom-ek Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ja zakupilem Hitec Laser 6 korzystajac z tej oferty : http://www.modelisme-vartex.com/catalog/Radios/4+Voies+et%2B/Laser+6+FM+Hitec+Tx%2BRx W zestawie masz nadajnik z pakietem, odbiornik i ladowarke. Nie ma serw ani pakietu do odbiornika. W przeliczeniu cena wychodzi okolo 230PLN i trzeba bedzie doplacic jeszcze za przesylke. Mi na poczatek na pewno wystarczy. Przed zakupem zebralem pozytywne opinie o tym nadajniku w dziale "Aparatury", mozesz zajrzec i poczytac. Pozdrawiam, Tomek EDIT : W zestawie sa rowniez kwarce. I tu moze jest problem. Aparatura z tego zestawu dziala na 41MHz. Czy mozna na niej latac w Polsce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acerek Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 żeby nie robić nowego tematu,mam do wyboru Nowego Optic 6 Sport Prawie nową Mc-14 używaną Optic 6 co lepiej kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmz Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 turnigy 9x. przy tej cenie/jakosci wykasza resztę w tym sporo tzw 'markowego'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazio Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 4 kanały mało - co najmniej 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acerek Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Kwazio te wymienione mają po 6 tak,ale chodzi mi z tych trzech która najlepsza,turnigy 9x nie bo w końcu,co chińskie to chińskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaLoN Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 80% elektroniki exportowanej do Polski produkowana jest przez chinczykow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Kwazio dobrze napisał.Mc-14 teoretycznie 7 kanałów ale dopiero po rozbudowie,w standarcie 4.Optic 6 w zależnośi od odbiornika,a tak gwoli ścisłośi Optic made in Taiwan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazio Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Popieram, w ogóle się nie przejmuj że z Chin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikon Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 co lepiej kupić? Multiplexa Cockpita MM albo SX Pozdr., Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 ...Mc-14 teoretycznie 7 kanałów ale dopiero po rozbudowie... Tak, przełączniki albo suwaki po parę PLN... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertFab Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Ja tam kupiłem Turnigy 9X i nie przejmowałem się, że z Chin. Co prawda dostawa przewidywana jest na końcówkę Lipca, ale za te pieniądze warto poczekać - ja czekam cierpliwie... :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.