dmz Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 witam, chce dziś oblatac egp i potrzeba kogos doswiadczonego ktoś dzis lata? czy wszyscy świetują? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek LP Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ja się wybieram na ul. Chudoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Przeniosłem temat do odpowiedniego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartR Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Lata ktos dzisiaj na Bemowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Ja miałem być najpierw na Chudoby, później na Lazurowej, ale w końcu nigdzie nie będę. I jutro też nie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Ja od rana drałowałem po lesie... z mizernym skutkiem, bo ludzi więcej niż grzybów. :wink: Niestety nie mam już sił na targanie gratów i latanie. :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larith Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 A na pradze południe są jakieś miejsca do latania ? ktoś wie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 ja latam na Bemowie jak Cie interesuje, to zapraszam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 MironRC, gdzie Ty na tym Bemowie latasz? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlmtb Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 A na pradze południe są jakieś miejsca do latania ? ktoś wie ? Na samej Pradze to chyba się nie da a najbliżej to Celulozy i Chobot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 MironRC, gdzie Ty na tym Bemowie latasz? no jak gdzie? na lotnisku :ble: wjeżdżasz bramą od księżycowej i za szlabanem na prawo, potem prosto, mijasz LPR i jest brama. Otwieram ją i na przeciwko Tower'a jest miejsce wyznaczone dla modelarzy, ale najpierw trzeba na wierze zadzwonić i poinformować. Mieszkałeś tam i nie wiesz :roll: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 To ty na Babicach latasz, a nie na Bemowie Ja też tam latam, zwłaszcza gdy nie zapomnę naładować pakietów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 To ty na Babicach latasz, a nie na Bemowie no tak, o to mi chodziło :wink: a też tam latam, zwłaszcza gdy nie zapomnę naładować pakietów :wink: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Miałbym blisko, ale chyba nie pozwolą polatać FPV, co? :mrgreen: poza tym strach trochę, bo jakby nie było toż to prawie samo centrum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartR Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Bylem w sobote na EPBC ale nikogo nie bylo. Pan na bramie uprzejmie wskazal mi droge ale z uwagi na brak latajacych i ja nie polatalem a szkoda bo pogoda byla sliczna. Teraz kolejny maraton w pracy i mam nadzieje ze jak go skoncze i pogoda sie poprawi. Miron kiedy teraz macie w planach latanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Miron kiedy teraz macie w planach latanie? powitać :ble: dzisiaj nie mogę, ale może jutro jak pogoda pozwoli, teraz dni policzone właśnie przez pogodę, jak będę jechał- dam Ci znać Ps: Mam nową furę do oblatania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 To może i ja się podłacze do Waszej wyprawy. Chciałbym rozdziewiczyc mojego TOTA, a przy okazji i siebie ;D jako pilota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Może odświeże temat i wracam z pytaniem czy jutro ktoś będzie latał na chubody? Przydała by mi się pomóc kogoś doświadczonego przy sprawdzeniu i oblocie Bixlera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.