dmz Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 witam, chce dziś oblatac egp i potrzeba kogos doswiadczonego ktoś dzis lata? czy wszyscy świetują? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek LP Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Ja się wybieram na ul. Chudoby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Przeniosłem temat do odpowiedniego działu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartR Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Lata ktos dzisiaj na Bemowie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Ja miałem być najpierw na Chudoby, później na Lazurowej, ale w końcu nigdzie nie będę. I jutro też nie :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Ja od rana drałowałem po lesie... z mizernym skutkiem, bo ludzi więcej niż grzybów. :wink: Niestety nie mam już sił na targanie gratów i latanie. :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
larith Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 A na pradze południe są jakieś miejsca do latania ? ktoś wie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MironRC Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 ja latam na Bemowie jak Cie interesuje, to zapraszam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 MironRC, gdzie Ty na tym Bemowie latasz? :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dlmtb Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 A na pradze południe są jakieś miejsca do latania ? ktoś wie ? Na samej Pradze to chyba się nie da a najbliżej to Celulozy i Chobot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MironRC Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 MironRC, gdzie Ty na tym Bemowie latasz? no jak gdzie? na lotnisku :ble: wjeżdżasz bramą od księżycowej i za szlabanem na prawo, potem prosto, mijasz LPR i jest brama. Otwieram ją i na przeciwko Tower'a jest miejsce wyznaczone dla modelarzy, ale najpierw trzeba na wierze zadzwonić i poinformować. Mieszkałeś tam i nie wiesz :roll: :rotfl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ładziak Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 To ty na Babicach latasz, a nie na Bemowie Ja też tam latam, zwłaszcza gdy nie zapomnę naładować pakietów Link to comment Share on other sites More sharing options...
MironRC Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 To ty na Babicach latasz, a nie na Bemowie no tak, o to mi chodziło :wink: a też tam latam, zwłaszcza gdy nie zapomnę naładować pakietów :wink: :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Miałbym blisko, ale chyba nie pozwolą polatać FPV, co? :mrgreen: poza tym strach trochę, bo jakby nie było toż to prawie samo centrum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartR Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Bylem w sobote na EPBC ale nikogo nie bylo. Pan na bramie uprzejmie wskazal mi droge ale z uwagi na brak latajacych i ja nie polatalem a szkoda bo pogoda byla sliczna. Teraz kolejny maraton w pracy i mam nadzieje ze jak go skoncze i pogoda sie poprawi. Miron kiedy teraz macie w planach latanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MironRC Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Miron kiedy teraz macie w planach latanie? powitać :ble: dzisiaj nie mogę, ale może jutro jak pogoda pozwoli, teraz dni policzone właśnie przez pogodę, jak będę jechał- dam Ci znać Ps: Mam nową furę do oblatania:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek_op Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 To może i ja się podłacze do Waszej wyprawy. Chciałbym rozdziewiczyc mojego TOTA, a przy okazji i siebie ;D jako pilota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeo Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 Może odświeże temat i wracam z pytaniem czy jutro ktoś będzie latał na chubody? Przydała by mi się pomóc kogoś doświadczonego przy sprawdzeniu i oblocie Bixlera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.