Jump to content

kto dzis lata w warszawie?

dmz

Recommended Posts

Posted

witam,

chce dziś oblatac egp i potrzeba kogos doswiadczonego ;) ktoś dzis lata? czy wszyscy świetują?

pozdrawiam

• 3 months later...
Guest Anonymous
Posted

Ja miałem być najpierw na Chudoby, później na Lazurowej, ale w końcu nigdzie nie będę. I jutro też nie :/

Posted

Ja od rana drałowałem po lesie... z mizernym skutkiem, bo ludzi więcej niż grzybów. :wink:

Niestety nie mam już sił na targanie gratów i latanie. :oops:

Guest Anonymous
Posted
MironRC, gdzie Ty na tym Bemowie latasz? :mrgreen:
Posted

A na pradze południe są jakieś miejsca do latania ? ktoś wie ?

Na samej Pradze to chyba się nie da a najbliżej to Celulozy i Chobot.

Posted

MironRC, gdzie Ty na tym Bemowie latasz?

no jak gdzie? na lotnisku :ble: wjeżdżasz bramą od księżycowej i za szlabanem na prawo, potem prosto, mijasz LPR i jest brama. Otwieram ją i na przeciwko Tower'a jest miejsce wyznaczone dla modelarzy, ale najpierw trzeba na wierze zadzwonić i poinformować. Mieszkałeś tam i nie wiesz :roll: :rotfl:

Posted

To ty na Babicach latasz, a nie na Bemowie

no tak, o to mi chodziło :wink:

a też tam latam, zwłaszcza gdy nie zapomnę naładować pakietów

:wink: :wink:

Guest Anonymous
Posted

Miałbym blisko, ale chyba nie pozwolą polatać FPV, co? :mrgreen: poza tym strach trochę, bo jakby nie było toż to prawie samo centrum...

Posted

Bylem w sobote na EPBC ale nikogo nie bylo. Pan na bramie uprzejmie wskazal mi droge ale z uwagi na brak latajacych i ja nie polatalem :( a szkoda bo pogoda byla sliczna.

Teraz kolejny maraton w pracy i mam nadzieje ze jak go skoncze i pogoda sie poprawi.

Miron kiedy teraz macie w planach latanie?

Posted

Miron kiedy teraz macie w planach latanie?

powitać :ble: dzisiaj nie mogę, ale może jutro jak pogoda pozwoli, teraz dni policzone właśnie przez pogodę, jak będę jechał- dam Ci znać:)

Ps: Mam nową furę do oblatania:)

Posted

To może i ja się podłacze do Waszej wyprawy. Chciałbym rozdziewiczyc mojego TOTA, a przy okazji i siebie ;D jako pilota

• 3 years later...
Posted

Może odświeże temat i wracam z pytaniem czy jutro ktoś będzie latał na chubody?

Przydała by mi się pomóc kogoś doświadczonego przy sprawdzeniu i oblocie Bixlera

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.