alchemique Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Opublikowano 7 Lipca 2010 Jeszcze jeden filmikz YT Wieslawa Chmielewskiego:
leszek-bart Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Witam . A filmu z lotem Łosia nikt nie nakręcił ?
noker Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Nie latał, bo trawę za wysoko przycięli i wadził śmigłami. Ale spokojna głowa, kamera się ładuje i jutro w Dęblinie go skamerujem
Tomek Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 Fajne Paweł. :jupi: Szczególnie z tym podkładem muzycznym. :faja: A Łoś nie poleciał, bo miałem za długie śmigła. Piszę specjalnie śmigła ,a nie za krótkie golnie , bo teraz ma krótkie GWS-y i jest o.k.
RobertK Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 A Łoś nie poleciał, bo miałem za długie śmigła. Piszę specjalnie śmigła ,a nie za krótkie golnie , bo teraz ma krótkie GWS-y i jest o.k. Skoro masz juz Tomku ,śmigła odpowiedniej średnicy czy jest szansa obejrzenia lotu modelu w Niebrzegowie ?
Tomek Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 Oczywiście, kiedy tylko sobie zażyczysz , latałem tam już kilka razy. Ja wybieram się jutro i mogę zabrać też Łosia.
alchemique Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Jeszcze jeden filmik z Radawca Extra Pilot RC vs Velox. IMO amperki > oktanki :D
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.