alchemique Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Jeszcze jeden filmikz YT Wieslawa Chmielewskiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Witam . A filmu z lotem Łosia nikt nie nakręcił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Nie latał, bo trawę za wysoko przycięli i wadził śmigłami. Ale spokojna głowa, kamera się ładuje i jutro w Dęblinie go skamerujem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Kraśnik napada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Fajne Paweł. :jupi: Szczególnie z tym podkładem muzycznym. :faja: A Łoś nie poleciał, bo miałem za długie śmigła. Piszę specjalnie śmigła ,a nie za krótkie golnie , bo teraz ma krótkie GWS-y i jest o.k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 A Łoś nie poleciał, bo miałem za długie śmigła. Piszę specjalnie śmigła ,a nie za krótkie golnie , bo teraz ma krótkie GWS-y i jest o.k. Skoro masz juz Tomku ,śmigła odpowiedniej średnicy czy jest szansa obejrzenia lotu modelu w Niebrzegowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Oczywiście, kiedy tylko sobie zażyczysz , latałem tam już kilka razy. Ja wybieram się jutro i mogę zabrać też Łosia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Jeszcze jeden filmik z Radawca Extra Pilot RC vs Velox. IMO amperki > oktanki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.