freekamil Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 tak jak w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ponawiam chełmie czy chełmnie ??? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freekamil Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 ponawiam na poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freekamil Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 ponawiam posta z tamtego sezonu, może ktoś w tym sezonie się odezwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 dawaj do Białej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freekamil Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Może jednak ktoś w sobotę 16-ego. Duży obszar pola za miastem u mnie na działce. Zero zakłóceń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszczech Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Przyjeżdżaj do Radzynia. To prawie "rzut beretem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freekamil Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Nie mogę przyjechać gdyż muszę być w ten weekend na miejscu, ale serdecznie zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 w sobote na lotnisko ktos sie wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelitoo Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Dużo Was tam w Chełmie lata? Może i ja bym kiedyś wpadł, mieszkam niedaleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wspinacz1 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Jakby się tak zgadać to pewnie troszkę by się uzbierało na latanie 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 no to trzeba dziaalc panowie, bo modelarstwo w chelmie wymiera. ja jestem chetny na latanie jutro! a moze jakby skolowac ze 3 osoby to bysmy uskutecznilli ten wyjazd na piknik w Niebrzegowie w sobote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelitoo Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Ja dopiero za kilka dni będe w domu bo narazie walczę z poprawkami na uczelni, ale jak wrócę to z wielką chęcią wpadnę z latadłami na Żółtańce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelitoo Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Lata ktoś dziś przed wieczorem w Chełmie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 e no szkoda ze wczesniej nie napisales, ja jestem chetny. to moze jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelitoo Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Ja właśnie jestem w Chełmie i jutro wracam do domu, a nie wziąłem ze sobą niestety sprzętu. A może w czwartek lub piątek? Dajcie znać kiedy latacie to postaram się wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 chopaki moze sie ustawimy na ten weekend, jesli pogoda dopisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wspinacz1 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 W weekend to ja powinienem być w Chełmie i w przerwie między wykładami to bym może wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.