Janek Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Będzie bitwa http://www.bitwaopoznan.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Hej co jest "Duch walki" w narodzie zaginą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 pojawi sie ktos na tych zawodach ;] ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 No pare osób już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Jak naprawie modele to wpadnę pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Jak naprawie modele to wpadnę pewnie Dałeś się wciągną w spalinę to cierp.A tak pięknie było walczyć tylko w ESA :devil: Czyste modele, czysta aparatura, czyste ręce,... A teraz i mnie to czeka. :twisted: Cały Wrocław mnie namawiał i nie dałem sie przekonać, aż w końcu moja żona mnie przekonała. Kupiłem już OS'a , samoloty się robią. W przyszłym roku pojawię sie na zawodach, może nawet w Poznaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Przyszłym roku?? Rozumiem przyszłych zawodach, jeszcze ze 2 sztuki oprócz Poznania powinny być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 chciałem napisać to samo co Janek, jeszcze co najmniej 2-3 bitwy w tym roku. a budowa modelu do IIWW to przecież chwila :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Jak się ma formę do kadłuba i chce sie zrobić cąły model to trzeba liczyć ze 20 roboczogodzin. Właśnie polepiłem swoje ily :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Jak się ma formę do kadłuba i chce sie zrobić cąły model to trzeba liczyć ze 20 roboczogodzin a jeszcze lepiej jest robić od razu seryjnie :mrgreen: :mrgreen: (np. z 5 kadłubów, 10 skrzydełek) to w sumie można zaoszczędzić kilka roboczogodzin i nie martwić się po zawodach, że niedługo następne. :mrgreen: Mi osobiście dużo czasu zajmuje przygotowanie się do pracy (czytaj posprzątanie bałaganu, żeby chociaż było gdzie stanąć na podłodze :oops: ) A wiadomo, że na wojnie żadna ilość sprzętu nie jest za duża :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Nie przesadzajcie z tą ilością bo ludzie pomyślą że bez tego nie ma co myśleć o lataniu. Dwa to w zupełności wystarczą, można latać przecież bardziej asekuracyjnie i też jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Mi nie chodziło o ilość potrzebną do udziału w zawodach, tylko o optymalizację produkcji. :mrgreen: Wiadomo, że są zawodnicy którzy jednym modelem potafią startować nawet kilka sezonów, (szkoda że ja się do nich nie zaliczam :mrgreen: ) Np. z malowania najbardziej nie lubie czyścić pistoletu, a tak mam tylko jedno czyszczenie itd. itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Przyszłym roku?? Rozumiem przyszłych zawodach, jeszcze ze 2 sztuki oprócz Poznania powinny być. jeszcze co najmniej 2-3 bitwy w tym roku. a budowa modelu do IIWW to przecież chwila :mrgreen: Może i chwila, ale za kilka dni zostanę tatusiem a obiecałem mojej żonce, że skończę łazienkę do tego czasu. Jeszcze troche mi zostało. Później jak to Marian Miszczyk powiedział: "będę latał, ale z wózkiem" :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 żebyś nie myślał, że mam dużo lepiej to może nie wyglądam ale dzieci mam raczej małe 2 i 4,5 roku, tak więc nie jest to tak że przede wszystkim buduje kombaty żeby je później rozbijać. :mrgreen: Wiadomo na początku jest troche trudno (nie znaczy że żle) ale przy odrobinie dobrej woli i wyrozumiałości drugiej połówki można wszystko pogodzić. Naprawde zabawa zaczyna się przy drugim berbeciu, ale nikt nie mówił że życie to same przyjemności, czasem trzeba :ass: podetrzeć. Życzę powodzenia w najważniejszej roli TATY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Naprawde zabawa zaczyna się przy drugim berbeciu,.... przy trzecim jest jeszcze "lepiej" co mogę z własnego doświadczenia potwierdzić. Na pewien czas modele RC trzeba zamienić na budowane z klocków lego :rotfl: lepiej juz teraz przygotować 10 szt kadłubów na dwa - trzy lata wystarczy :crazy: A tak pięknie było walczyć tylko w ESA :devil: Czyste modele, czysta aparatura, czyste ręce,... - tego się trzymaj ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zawody były bardzo fajne Dziękuje organizatorom za taką imprezę. Walka była ostra jak widać poniżej Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A to efekty mojego crashu z Marcinem Olasem. A TUTAJ więcej zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 no tak, człowiek sie dwoi i troi, lata jak WŚCIEKŁY a Piotrek pach, pach i pozamiatane :mrgreen: Gratulacje Dzięki dla wszystkich za super zabawe. Szcególne podziekowania dla młodego fana Cameli, niestety nie wiem jak miał na imie, ale wytrwał z tatą prawie do końca naszych potyczek. (spróbuje ustalić kto mógł latać w takim malowaniu ) Z relacja z moich wyczynów, zwłaszcza w WWI czekam na prowokacje ze strony niejakiego CZERWONEGO BARONA, który zdradzieckim strzałem w plecy (jak za chwilę się okazało, śmiertelnym zresztą) sprowokował mojego Browna do ewolucji w okolicy strefy, co zresztą strefą sie zakończyło i nie małym przerażeniem w obozie wroga, gdy po serii karkołomnych ewolucji zasadził marchwe pod ich nogami :mrgreen: To był prawdziwy śmiertelny taniec. :oops: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Sory Piotrek za tego Corsarza... I tak jesteś najlepszy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB53 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zawody miłe i sprawnie poprowadzone. Podziękowania dla organizatorów i uczestników Grochówka i żurek super. Specjalne dzięki dla Papy Smerfa za uratowanie mojej głowy przed Camelem Packa. No i to czwarte miejsce z przyzwoitą ilością punktów bez jednego własnego cięcia to cud wart nawet skasowania SE5a. Pozdrowienia Grzegorz Boboli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ja również dziękuję za udane zawody, opisałem jak to było tu: http://www.aircombat.pl/ACES/forum/viewtopic.php?p=2076&sid=cf14414719e6b1be4419673fc873eb06#2076 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.