Skocz do zawartości

Piknik Lotniczy Kraków 26-27.06

tom000

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co pamiętam to ostatnio programu nie było.

Zakładam natomiast, że jeżeli pogoda dopisze to i program będzie ciekawy i napięty.

W sobotę może lać. W niedzielę musi świecić słonko bo zamierzam tam wpaść :)

Opublikowano

Myślę, że będą pokazy modeli RC jak co roku. Ja oczywiście muszę zaliczyć dwa dni w zeszłym roku i dwa lata temu to 20 godzin tam w sumie przesiedziałem w ciągu tych dwóch dni.

Opublikowano

mam pytanko

czy ktoś jedzie do krk z moich okolic ? albo przez okolice mojego miasta ? jeśli była by możliwość to chętnie bym się zabrał.

kontakt PW

Opublikowano

No i masz, Wojtek zapeszył, sprawdzałem pogodę i w sobotę ma lać i temperatura około 15*C :evil: . Zato w niedzielę słonecznie i 20*C :x .

No cóż chyba trzeba będzie się wybrać w niedzielę.

Opublikowano

Modelami na pewno będą latać Wojtek "Formica" i Mataj (obaj helikami). O niczym innym nic nie wiem. Też miałem latać z nimi, ale niestety akurat w ten weekend muszę pracować poza Krakowem.

Opublikowano

Niestety oblotu dzisiaj na śmietniku nie będzie, prawdopodobnie odbędzie się on na Czyżynach za tydzień ( tam gdzie dziś i jutro odbywa się piknik).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.