tom000 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Witam Z na ktoś może dokładniejszy program pikniku? Na stronie są tylko ogólne informacje ale nie ma co o której http://www.pikniklotniczy.krakow.pl/ Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Widocznie jest to NIESPODZIANKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Z tego co pamiętam to ostatnio programu nie było. Zakładam natomiast, że jeżeli pogoda dopisze to i program będzie ciekawy i napięty. W sobotę może lać. W niedzielę musi świecić słonko bo zamierzam tam wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Nie wywołuj wilka z lasu, najlepiej jakby była ładna pogoda w obydwa dni :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Dokładnie. Ja tam 2 dni będe ciężko pracował :mrgreen: , więc pogoda musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Skoro będziesz tam pracował to może masz jakieś przecieki co będzie w sobotę? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Przykro mi, ale będe jedynie w charakterze obsługi, więc nie mam dostępu do tych supertajnych danych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 A czy będą pokazy modeli RC :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Myślę, że będą pokazy modeli RC jak co roku. Ja oczywiście muszę zaliczyć dwa dni w zeszłym roku i dwa lata temu to 20 godzin tam w sumie przesiedziałem w ciągu tych dwóch dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 mam pytanko czy ktoś jedzie do krk z moich okolic ? albo przez okolice mojego miasta ? jeśli była by możliwość to chętnie bym się zabrał. kontakt PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 program juz dostepny na stronie muzeum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Pokaz modeli latających Kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 No i masz, Wojtek zapeszył, sprawdzałem pogodę i w sobotę ma lać i temperatura około 15*C :evil: . Zato w niedzielę słonecznie i 20*C :x . No cóż chyba trzeba będzie się wybrać w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 no co ty mowisz...w sobote ladna pogoda, moze nie slonce ale 22 stopnie i rozpogodzenia i ZERO!!! deszczu POGODA NUMERYCZNA wg mnie ta pogoda sprawdza sie bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Rzeczywiście, ja sprawdzałem tutaj: http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=krak%F3w Ufff jak dobrze, bo w sobotę planowałem oblot RWD-5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ufff jak dobrze, bo w sobotę planowałem oblot RWD-5gdzie???? na pikniku???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Nie, najpierw będę na pikniku, a póżniej jadę na "śmietnik" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Modelami na pewno będą latać Wojtek "Formica" i Mataj (obaj helikami). O niczym innym nic nie wiem. Też miałem latać z nimi, ale niestety akurat w ten weekend muszę pracować poza Krakowem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Na niedzielę zapowiada się piękna słoneczna pogoda :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Niestety oblotu dzisiaj na śmietniku nie będzie, prawdopodobnie odbędzie się on na Czyżynach za tydzień ( tam gdzie dziś i jutro odbywa się piknik). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.