attyla Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 Latam FPV więc trzymanie nadajnika w reku jest średnio wygodne ,chciałbym wykorzystać kabel uczeń -trener i mx-16 przymocować do masztu z anteną pionowo do góry. Mam hitec flash 5x ale układ kanałów jest inny niż w mx-16 więc nie bardzo nadaje się na aparaturę ucznia , czy macie jakieś informacje jaka tania aparatura będzie współpracować z mx-16 ?
attyla Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Opublikowano 17 Lipca 2010 To na pewno tylko że raczej do tanich to ona nie należy.
madrian Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 No nie wiem. W Nastiku nowa jest za 513zł. Używkę kupisz jeszcze taniej. Ale może prościej będzie zorganizować sobie pulpit do MX-16? Zdaje się, że węglowy, firmowy Graupnera można mieć za ok. 200zł. Można też dorobić sobie taki pulpicik samemu w końcu modelarz jesteś :twisted:
Leszek_K Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 Poprzestawiaj kanaly w Hitecu tak by ci pasowalo i problem z glowy. Mozesz przeciac kabelki od potencjometrow do plytki i wstawic zlacza takie jak w serwach - bedzie latwo wrocic do stanu wyjsciowego.
POGO Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 Witam do mojej mx 16 podpinałem następujące aparatury : mx 12 , aparature parkzone, spektrum dx6 a ostatnio tanie radio art-tech . Wszystkie działały bez problemów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.