Tytan Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Witam Jak w tym regulatorze ustawić kąt wyprzedzenia dla silnika. Ma może ktoś instrukcję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Witaj, może to ci pomoże: http://www.alturn-usa.com/products/Instruction/ACS-Instrocution.pdf tu inna, od 40-stki myślę, że mogą być podobne: http://rc-castle.com/images/ACS-40A-110A.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Witam Te strony co podałeś to znalazłem wcześniej,ale tam nic nie ma na ten temat. Może ktoś ma polską instrukcję jak zaprogramować w tym regulatorze timing z aparatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Napisz lub przedzwoń do www.perfecthobby.pl Oni sprzedają te regulatory i mają instrukcje obsługi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Witam Dzwoniłem do nich i nic. Szef na urlopie a pracownik zapracowany,brak czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Ma może ktoś taką instrukcję od tego regulatora?? Bardzo bym prosił np.ksero na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 A metoda podana w drugim moim linku (do 40-stki) nie pasuje? Bo często system programowania dotyczący całej serii jednego producenta jest podobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam Próbowałem,ale nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Jak widać z instrukcji, programuje się ją też (tylko?) kartą. Może napisz do producenta? Edit. na ich stronie znalazłem dystrybutorów na Europę w tym na Polskę, Może będą mogli Ci pomóc. A u nas dystrybutorem jest: AN-FINANS Norbert Krysiak Co. ul. Gnieznienska 6-8 53-633 Wroclaw Poland TEL: +48 (71) 7257223 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Jak widać z instrukcji, programuje się ją też (tylko?) kartą. Może napisz do producenta? Edit. na ich stronie znalazłem dystrybutorów na Europę w tym na Polskę, Może będą mogli Ci pomóc. A u nas dystrybutorem jest: AN-FINANS Norbert Krysiak Co. ul. Gnieznienska 6-8 53-633 Wroclaw Poland TEL: +48 (71) 7257223 czyli modele.sklep.pl -> życzę powodzenia ... :devil: :devil: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Faktycznie..cóż, skleroza.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Dzięki za zainteresowanie. Jutro dzwonię do dystrybutora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.