malymax Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 witam mam zamiar kupic belta cp v2 czy bede z niego zadowolony czy ktos doradzi pozdrawiam wszystkich http://allegro.pl/item1169120694_belt_cp_v2_2_4_ghz_rc_heli_esky_turborc_kety.html czekam na odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 za ta cene kupisz kloa t-rexa : hk450 z hobbyking.com i jeszcze zostanie pieniedzy na nadajnik a wierz mi lata o niebo lepiej od belta ( mialem belta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymax Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 no tak ale kto mi go posklada i poustawia ja nie mam glowy na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Jak nie masz głowy na to to sobie w ogóle odpuść bo polecisz raz. Wydaje ci się że Belta podłączysz i od razu będziesz śmigał? No to masz rację - wydaje ci się. Mając jakikolwiek model MUSISZ umieć go rozłożyć, złożyć, poustawiać i wiedzieć co robisz i dlaczego. W przeciwnym wypadku zabawa będzie trwała kilka sekund w najlepszym razie a w najgorszym uszkodzisz oprócz modelu kogoś/coś jeszcze. Poza tym co do Belta to przeszukaj to forum albo epheli.pl czy to to nadaje się na pierwszy model i czego się spodziewać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 :crazy: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=30622 :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymax Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 a czy ja muwilem ze to muj pierwszy heli :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 a czy ja muwilem ze to muj pierwszy heli :?: Ale się pytałeś co o nim sądzimy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 a czy ja muwilem ze to muj pierwszy heli :?: Pierwszy może nie... ale skoro nawet nie chcesz się nauczyć go ustawiać, może być ostatnim. Do własnego języka jak widzę, też głowy nie miałeś... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Nie mówiłeś ale skoro nie umiesz złożyć i wyregulować helika to takie wnioski można wysnuć. Gdybyś miał już jakiś to te czynności nie sprawiałyby ci większego kłopotu. Żeby była jasność - DragonFly, Picooz i inne furkadełka nie liczą się jako helikoptery. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymax Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 a pomorzecie jesli sie za to wezme :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzySzel Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Niestety, "zabawa" w helikoptery wymaga dużej znajomości techniki i wiedzy, sama umiejętność rozłożenia i złożenia nie wystarcza.A wiem co piszę bo jestem "mgr inż. mechanik.", a że jestem początkujący w tej materii więc chylę czoła przed wszystkimi którzy opanowali arkana tej trudnej sztuki. Tutaj niestety, musisz być i mechanikiem i pilotem w jednej osobie. A czy to jest belt czy t-rex bez "smykałki" do mechanizmów nie ruszysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.