rapier Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Wlasnie sie pojawila http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=12885 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 hodowana na wspomagaczach miała mieć 1m a tu okazje się że ma 2m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 nie do konca... 1m bedzie jeszcze . Ta byla zapowiadana znacznie wczesniej ale miala byc dostepna jedynie w DE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Ale brzydak z tym silnikiem :mrgreen: Ciekawe czy wypuszczą wersję bez silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Ciekawe czy wypuszczą wersję bez silnika.a po co...Wystarczy ze wypuszcza kolpak, zaslepke jak np w blizzardzie mpx-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Ciekawe czy wypuszczą wersję bez silnika.a po co...Wystarczy ze wypuszcza kolpak, zaslepke jak np w blizzardzie mpx-a Tak też można Ale ani jedno ani drugie się na razie nie zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 umowmy sie ze przeciez jak ktos chce to wywala lopatki i uzupelnia istniejacy kolpak i zakleja na amen Zreszta czort wie co jest w pudelku. Moze siedzi tam taki kolpak zaslepka Wiem ze to profanacja ale modelik wyglada super a przynajmniej jest to cos innego niz wszystkie modele z pianki jakie do tej pory mozna dostac na rynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Witam. Model ciekawy, ale w nazwie jest MINIMOA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 jasne ze tak Juz poprawilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 rapier - zamówiłeś już Minimoa 2m? Bo ja się poważnie zastanawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 nie..ja mam juz sporo rzeczy pozaczynanych, ale czekam na ta malutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Ja czekam na jakiś filmik z oblotu na YT. Pojawiają się też pozytywne komentarze na HK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Kolego piejar zamówiłeś modelik Minimoa ???? Ja jestem o krok od kliknięcia ???? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 No nie niestety. Problemy finansowe :crazy: Ale paluch mnie świeżbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Ja prawdo podobnie będę zamawiał ten model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Świetny jest!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Są już filmy z modelem. http://www.youtube.com/watch?v=i3xn_VdRsYo&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Panowie , to może jakiś "zakup zbiorowy" Też bym się podłączył... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 zakup zbiorowy?????? Zarty chyba. duza paczka to duze oplaty i proszenie sie o clo awlaszcza przy kilku modelach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 zakup zbiorowy?????? Zarty chyba. duza paczka to duze oplaty i proszenie sie o clo awlaszcza przy kilku modelach bez paniki Więcej niż 5.5kg paczka nie wyjdzie z HK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.